Επιδημία… ακύρωσης των παρελάσεων στη μισή Ελλάδα

Έλληνες  27/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι ανίκανοι. Είναι προδότες. Απεργάζονται τον εθνικό και θρησκευτικό αποχρωματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Μετά την ακύρωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, η οποία αποφασίστηκε μετά την κήρυξη εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, όπως έγινε γνωστό ακυρώθηκαν και οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος. Αιτία, η αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 (;).

Την ώρα δηλαδή που η Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα και η Θράκη παραμένει ο διακαής της στόχος, εμείς ακυρώνουμε τις μαθητικές παρελάσεις, που παραδοσιακά ενώνουν όλα τα ελληνόπουλα κάτω από την σημαία.

Δίνουμε δηλαδή τελείως λάθος μήνυμα εντός και εκτός των τειχών. Η πανδημία δεν μπορεί να ακυρώσει ούτε την απόδοση τιμής στους ήρωες, που άλλωστε θυσιάστηκαν υπό πολύ πιο αντίξοες συνθήκες, ούτε την καλλιέργεια του εθνικού φρονήματος, ούτε φυσικά το αρραγές μέτωπο απέναντι στην τουρκική απειλή που οφείλουμε να διαθέτουμε.

Το ίδιο έχει συμβεί στη μισή Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό έγινε και την τελευταία στιγμή για να μην υπάρξει περιθώριο αντίδρασης. Είναι επικίνδυνοι και ανθέλληνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν διστάζουν να το αποδεικνύουν συνεχώς.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης