Ηλίας Κασιδιάρης: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! Συνεργάτης του Ερντογάν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Μητσοτάκη

Έλληνες  09/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με τον αποκαλυπτικό ιστότοπο Wikileaks και το έγκυρο pronews.gr, ο σύμβουλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας, Ντόκος, διατηρούσε άμεση επικοινωνία με την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα. Αποκαλύφθηκε η ηλεκτρονική αλληλογραφία των Τούρκων όπου ξεχωρίζει ενημερωτικό e-mail του ίδιου του Ντόκου σχετικό με μελέτη τουρκικού ενδιαφέροντος του ΕΛΙΑΜΕΠ που δεν είχε δει ακόμα το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Αποδεικνύεται περίτρανα πως ο σύμβουλος της κυβέρνησης διατηρούσε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το βαθύ κράτος Ερντογάν που μέσω της ΜΙΤ έχει εγκαταστήσει κλιμάκιο εντός της πρεσβείας του εν Αθήναις. Είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη ο ρόλος του Ντόκου και κάθε είδους επικοινωνία του με επίσημους και μη παράγοντες του ανθελληνικού τουρκικού κράτους και των υπηρεσιών του.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου στον πλέον νευραλγικό για τα Εθνικά μας θέματα τομέα από την κυβέρνηση της ΝΔ. Ο εθνομηδενισμός και η ύποπτη στάση των πλέον υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων αποδεικνύει πως τη χώρα μας διοικεί μια ομάδα επικίνδυνη, ανερμάτιστη και μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ρόλος του Ντόκου και του ΕΛΙΑΜΕΠ, οι απαράδεκτες θέσεις τους υπέρ της εκχώρησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στα ζητήματα της ΑΟΖ και των 12 ναυτικών μιλίων, είναι εδώ και χρόνια γνωστές.

Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει καταγγείλει επανειλημμένως τα πρόσωπα αυτά για την εθνοκτόνο πολιτική που πρεσβεύουν εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Οι αποκαλύψεις του Wikileaks μας δικαιώνουν απόλυτα. Η ΝΔ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνικά θέματα. Ο φιλοτουρκισμός και η υποταγή της στον εξ ανατολών εισβολέα δεν έχει προηγούμενο.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστέκονται και απαιτούν : Έξω από την Ελλάδα οι τούρκοι πράκτορες και τα εγχώρια φερέφωνά τους. Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Επικεφαλής εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης