Ηλίας Κασιδιάρης: Αποχαιρετισμός σε έναν Ήρωα

Έλληνες  30/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον αείμνηστο Στρατηγό Κόρκα τον θρύλο των Δυνάμεων Καταδρομών:

Ο Στρατηγός Κόρκας ήταν ένας από τους τελευταίους Ήρωες, ένας θρύλος των πολεμικών αγώνων του νεότερου Ελληνισμού. Από τους πρώτους Ιερολοχίτες και τους πρωτοπόρους των Δυνάμεων Καταδρομών, μετείχε σε όλες τις μεγάλες μάχες των Ελλήνων για την Ελευθερία.

Μικρό παιδί ακόμα αγωνίστηκε στην πρώτη γραμμή των καταδρομικών επιχειρήσεων για απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου από τους Γερμανούς, δείχνοντας τον δρόμο για το πως επιβάλλεται η Ελληνική κυριαρχία στο Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς οι σύγχρονοι κυβερνώντες δεν διδάχθηκαν τίποτα από το ηρωικό παράδειγμά του και πλέον παρακολουθούν απαθείς την τουρκική προκλητικότητα. Στη συνέχεια ο Στρατηγός μετείχε στις πιο σκληρές μάχες του Συμμοριτοπόλεμου σώζοντας την Ελλάδα από την σλαβοκομμουνιστική επιβουλή. Χωρίς τέτοιους άνδρες η πατρίδα μας θα ήταν σκλαβωμένη ή ακρωτηριασμένη, ίσως και γι’ αυτό το σύγχρονο προσκυνημένο Ελλαδιστάν επέλεξε να μην τους τιμά και να ασχολείται μόνο με gay pride και φεστιβάλ λαθρομεταναστών.

Κάθε χρόνο τέλη Μαΐου συναντούσα τον Στρατηγό Κόρκα στη τελετή μνήμης των καταδρομών στο Καβούρι. Φέτος απείχα λόγω της παράνομης κράτησής μου, αλλά θεωρώ τιμή μου το γεγονός αυτό, καθώς νοιώθω ότι βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη στον διαχρονικό αγώνα «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος». Ο Στρατηγός Κόρκας όμως στα 101 του χρόνια βρισκόταν και πάλι εκεί! Χαιρέτησε στρατιωτικά τους πεσόντες συμπολεμιστές του και έπειτα ξεκίνησε το ύστατο ταξίδι για να τους συναντήσει πάντα πιστός στο δόγμα «Ο Τολμών Νικά». Ένας τολμηρός  Έλληνας, ένας μεγάλος νικητής στον ύψιστο και διαχρονικό αγώνα για την αιώνια Ελλάδα.

Ηλίας Κασιδιάρης

30/05/2022

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Ήρωας Στρατηγός Κόρκας, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος και ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης