Η ανεργία καλπάζει και στη Νέα Δημοκρατία κυνηγούν καρέκλες!

Έλληνες  19/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δήμος Κυριλίδης

Οι Έλληνες απολύονται και αυτοί κυνηγούν καρέκλες. Τεράστια η ευθύνη της νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στην αύξηση της ανεργίας. Η συνεχής και αποδεδειγμένη εμμονή με τις νομαρχιακές καρέκλες αποδεικνύει την αδιαφορία των μελών αυτών για τον Νομό Πέλλας.

Οι ίδιοι που παριστάνουν τους πατριώτες δεν εμφανίζονται ούτε για να αποδώσουν φόρο τιμής σε μέρες Εθνικής Μνήμης. Καθώς όμως, αποδομείται το πατριωτικό τους αφήγημα, εν καιρώ υψηλής ανεργίας - συγκεκριμένα στην Πέλλα - που σύμφωνα με το εργατοϋπαλληλικό κέντρο φαίνεται να αγγίζει το 60%, αυτοί χειροκροτούν στην καρέκλα τους.

Το μειούμενο ιδεολογικό υπόβαθρο και η μειωμένη εθνική και κοινωνική αντίληψη των ανύπαρκτων στελεχών της ΝΟΔΕ επιβεβαιώνει την χρόνια γενικευμένη ανυπαρξία της.

Δυστυχώς η Πέλλα συγκαταλέγεται στους Νομούς, όπου στο μέλλον θα υποστούν μεγάλες δυσκολίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ακόμα πιο αυξημένα ποσοστά ανεργίας. Η ανεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας και η απουσία σοβαρής αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο οδηγούν την χώρα σε αδιέξοδο.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης