Η κοντή μνήμη του Αδώνιδος!

Έλληνες  04/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Ευστάθιος Δαφνομήλης

Ο κος Άδωνις Γεωργιάδης, ο άνθρωπος που έχει ανασκευάσει ή αρνηθεί σχεδόν κάθε τι που υποστήριξε κατά την καριέρα του ως τηλεπωλητής βιβλίων ή ως πολιτικός στον ΛΑ.Ο.Σ. επανέρχεται σε μία από τις συνήθεις εμφανίσεις του που σκοπό έχουν την συσπείρωση των τελευταίων ψηφοφόρων που έχουν απομείνει στην Ν.Δ. και διατηρούν ευαισθησίες για το εθνικό μας τρίπτυχο, να υπεραμυνθεί του αυτονόητου δικαιώματος των πιστών να πηγαίνουν όποτε και όσο συχνά θέλουν στην Εκκλησία για τις δεήσεις τους,  χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με κόστη ελέγχων "rapid test".

Έχει προφανώς καταντήσει συνήθεια για τον κο Γεωργιάδη να είναι ανακόλουθος προς αυτά που λέει ο ίδιος ή το κόμμα του και έτσι εν τη ρύμη του λόγου του χρησιμοποιεί ως παράδειγμα ειδικά τα κομμωτήρια.

Ξεχνάει πως ήταν η κυβέρνησή του, που πριν λίγους μήνες άνοιγε τα κομμωτήρια μέσα στο lockdown ενώ διατηρούσε τους Ναούς κλειστούς. Ξεχνάει πως αυτή ήταν η πλέον ισχυρή απόδειξη πως η κυβέρνηση της οποίας τελεί αντιπρόεδρος θεωρούσε πως οι τρίχες ήταν πιο σημαντικές από την θρησκευτική πρακτική, ενός λαού ο οποίος παρά τις νεωτεριστικές και φιλελέ πολεμικές που δέχεται τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ακόμα ένα από τα πιο θρησκευόμενα Έθνη της Ευρώπης.

Ο κύριος Γεωργιάδης ξεχνάει πως η κυβέρνησή του, όχι απλώς εξίσωσε τα κομμωτήρια με την Πίστη προ ολίγων μηνών, αλλά έβαλε τα κομμωτήρια πάνω από την θρησκεία του Έθνους.

Είναι μια ακόμα συνηθισμένη μέρα για τον κύριο Γεωργιάδη...

Υ.Γ. Στη χθεσινή συνέντευξη στο MEGA ο πρωθυπουργός ανέφερε επί λέξει: «εμείς κλείσαμε τις εκκλησίες, δεν κάναμε Πάσχα». Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης