Θριαμβευτικό Συνέδριο Νίκης από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ – Πρώτες εικόνες

Έλληνες  23/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή άνω των χιλίων στελεχών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του εκτάκτου συνεδρίου μας και πλέον είμαστε πανέτοιμοι για τις προσεχείς εκλογές.

Ο εθνικός παλμός και η μαζική παρουσία εκλεκτών και μαχητικών Ελλήνων έδωσαν το σύνθημα της μεγάλης Νίκης. Με δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατοχυρώθηκε η θεσμική παρουσία ενός ισχυρού και αληθινά εθνικού κόμματος στη πολιτική ζωή της χώρας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους και με την ομιλία του απέδειξε πως είναι ο μεγάλος Νικητής στον πόλεμο που του κήρυξε το σύστημα.

Εντυπωσιακή ήταν η πληθώρα των εκλεκτών στελεχών και ομιλητών, που αποτελούν και επίσημα πλέον το ανώτατο όργανο διοίκησης του κόμματος. Καθηγητές Πανεπιστημίου, Στρατηγοί και Ναύαρχοι, οικονομολόγοι, γιατροί, δικηγόροι, συμπολίτες μας που διαπρέπουν σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και κυρίως μεγάλος όγκος νεολαίας αποτελούν την οργανωτική δομή του κόμματός μας.

Όλο το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του συνεδρίου θα δημοσιευτεί προσεχώς. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας ELLHNES.NET

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Βίντεο


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης