Κάποτε τους χειροκροτούσαν, τώρα τους εκβιάζουν!

Έλληνες  29/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δήμος Κυριλίδης,

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων

Από την αρχή της πανδημίας στη χώρα μας, η κυβέρνηση χειροκροτούσε τους υγειονομικούς για το πολύ δύσκολο έργο τους. Τώρα που η ατζέντα της κυβέρνησης έχει αλλάξει η ευγνωμοσύνη, που δήθεν έδειξε, πάει περίπατο, όπως και το επίδομα που υποσχέθηκε.

Μια κυβέρνηση κυνική και υποκριτική. Μια κυβέρνηση που μόνο στα λόγια έδειξε την ευγνωμοσύνη της στους υγειονομικούς. Ξέχασε, πως η εργασία αυτή, μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες, πρέπει, να καλύπτεται και από ένσημα βαριάς εργασίας. Τα ξέχασε όλα αυτά, όμως, εκβιάζοντας τους ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν με απολύσεις. Γιατί, μην κρυβόμαστε, απολύσεις είναι! Χιλιάδων συμπολιτών μας! Τα κενά που θα δημιουργηθούν θα είναι τεράστια στο εθνικό σύστημα υγείας.

Και αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Ποτέ δεν είχε σκοπό της την εύρυθμη λειτουργία του υγειονομικού τομέα, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία των Ελλήνων! Η απάντηση θα δοθεί στην κάλπη.

Ήδη, τα ποσοστά της κυβέρνησης ψαλιδίζονται, ήδη το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αποτυπώνεται σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Η Ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν αργεί!

Λέμε ΟΧΙ στον εκβιασμό των συμπατριωτών μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης