Κατάθεση ψυχής στην Παναγία: 4 χρόνια μετά το δυστύχημα στο Σαραντάπορο, η Βασιλική Πλεξίδα θυμάται

Έλληνες  21/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία κατάθεση ψυχής στην Παναγία, την οποία και θεωρεί ως σωτήρα της, η επιζήσασα του τραγικού δυστυχήματος με το ελικόπτερο τύπου “Χιούι” στο Σαραντάπορο, Βασιλική Πλεξίδα, θυμάται την δύσκολη αυτή επέτειο, τέσσερα χρόνια μετά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανάρτησε φωτογραφίες με την ίδια να στέκεται προσοχή και να χαιρετά στρατιωτικά μπροστά στο μνημείο με την Θεοτόκο, ενώ γράφει:

"19/4/2017-19/4/2021

Με την δύναμη τού Θεού η τέταρτη χρονιά επετείου από το Θαυμαστό γεγονός της διάσωσης μου από την Παναγία μας την Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια. Ώ γλυκειά μας Μάνα Παναγιά! Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σε ευχαριστώ…. Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ με όλο μου το είναι! Ποτέ δεν θα λησμονήσω την επιθυμία σου να κηρύττω το Μέγιστο Θαύμα σου που σε μένα την ανάξια επετράπη να συμβεί! Ναι Μανούλα μου υπέρλαμπρη θα το κυρήττω, θα το ομολογώ και θα ζητώ από τα παιδιά σου να ενδυναμώσουν την Πίστη τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν προσευχόμενοι στον Κύριο μας και στην Χάρη σου για αυτά τα έσχατα, σκληρά γεγονότα όπου βιώνουμε. Πρέπει εμείς οι Έλληνες να αφυπνιστούμε από την λήθη, να ενθυμηθούμε ότι δεν είμεθα μόνο σώμα αλλά και ψυχή! Με πόνο λοιπόν ψυχής να ενώσουμε τις προσευχές μας ώστε να εισακουστούν εις τον Άγιο Τριαδικό Πατέρα Θεό! Και έτσι να σωθούν το πολύπαθο Έθνος μας και η λαμπρή μας Ορθοδοξία. Θαρσείτε Έλληνες απανταχού της γης με Ακράδαντον Πίστη θα ελευθερωθούμε από τα δεινά. Αδέρφια μου άπτεσθε της Νίκης μέσω Ακραδάντου Πίστεως! Ο Κύριος μεθ ημών! Γένοιτο Αμήν!

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ Παναγιά μου και σε θερμοπαρακαλώ φύλαττε πάντα υπό την σκέπην σου, τις ψυχές των μαρτύρων ηρώων συναδέλφων μου και δώρισε την μέγιστη αρωγή και ευλογία σου και στους οικείους αυτών! Καλό Πάσχα και καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε όλους!"

ΠΗΓΗ: www.elora.gr


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης