Καταπέλτης ο Μητροπολίτης Ανδρέας: «Ο Κατσίφας δολοφονήθηκε»

Έλληνες  15/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές Αρχές:

«Ώδινεν όρος και έτεκε»… Πόρισμα! Έπειτα από τρία (3) ολόκληρα χρόνια από την άγρια δολοφονία του τριανταπεντάχρονου Βορειοηπειρώτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ από την αλβανική Αστυνομία (28 Οκτωβρίου 2018), τώρα μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το «Πόρισμα» για τα αίτια του θανάτου του παλληκαριού! Και τι λέει το περιβόητο αυτό «Πόρισμα»; Λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας… «αυτοκτόνησε»!!!

Αλλά ο Κατσίφας δεν ήταν «τρελός», όπως είχαν υποστηρίξει τότε οι αλβανικές Αρχές. Η μόνη του «τρέλα» ήταν η ενασχόλησή του με το θέμα της Βορείου Ηπείρου, καθώς και με τα άλλα εθνικά θέματα. Και τώρα, οι Αλβανοί έρχονται να μας πουν ότι … «αυτοκτόνησε». Όμως, αυτό που είχε από την πρώτη στιγμή απεδείχθη ήταν ότι ο Κατσίφας είχε δολοφονηθεί, ενώ, στην συνέχεια, του δόθηκε η χαριστική βολή.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι το παλληκάρι «αυτοκτόνησε»! Αλλά, εάν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία, γιατί τα εμφανίζουν μόλις τώρα, έπειτα, δηλαδή, από τρία (3) χρόνια; Και, μάλιστα, με την υπόθεση να παίρνει συνεχείς αναβολές και δικαστές να παραιτούνται; Όχι, λοιπόν ! Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν αυτοκτόνησε, όπως ισχυρίζονται οι Αλβανοί.

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε

Ο ισχυρισμός για… «αυτοκτονία», είναι ένα ακόμη από τα αδιάντροπα ψέματα των Αλβανών απέναντι στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και στην Ελλάδα. Ένα γελοίο ψέμα, που αποτελεί προσβολή για την νοημοσύνη μας. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η αλβανική «Δικαιοσύνη» είναι κατευθυνόμενη από το διεφθαρμένο καθεστώς του Έντι Ράμα.

Όμως – και το λέω με θλίψη και αγανάκτηση – δεν λυπάμαι για το αξιοθρήνητο κατάντημα των αλβανικών δικαστικών και αστυνομικών Αρχών.

Ανησυχώ σφόδρα, γιατί μέχρι την στιγμή αυτή, δεν άκουσα κάποια επίσημη καταγγελία από την Ελληνική Κυβέρνηση και τον λοιπό πολιτικό κόσμο.

Ούτε είδα αυτούς, που κάθε τρεις και λίγο αναστατώνουν την Αθήνα με πορείες για «ψύλλου πήδημα», δεν τους είδα να οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια, για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα των Αλβανών και για την κοροϊδία τους σε βάρος μας!

Γιατί τόση αδιαφορία; Γιατί τόση αδράνεια για τα ατελείωτα δεινά των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών; Καιρός να εγερθούμε και να αγωνισθούμε.

Διαφορετικά, θα έχουμε το όνειδος από τον Θεό και το Έθνος, ότι – αλλοίμονο – εγκαταλείψαμε την Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης