ΛΕΣΒΟΣ SOS!  Όλη η αλήθεια για την υπερδομή!

Έλληνες  21/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Ενώ έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα η παρακολούθηση Ανδρουλάκη, η οποία ουδόλως ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό, τον αποπροσανατολίζει από τα καίρια θέματα για το μέλλον του, διαπιστώνω σε συζητήσεις ότι ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και πολύ περισσότερο στη Λέσβο και είναι φυσικό, αφού κανένα μέσο δεν αναφέρει τίποτα και όλα γίνονται εν κρυπτώ.

Συνεχίζονται τα έργα για τη μεγαλύτερη υπερδομή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη χωρητικότητας 45.000 ατόμων.

Αφού κατέστρεψαν τεράστια έκταση μέσα στο δάσος στη θέση Βάστρια προχωρούν με γρήγορο ρυθμό τα έργα. Όσοι πολίτες αντέδρασαν και αντιδρούν έρχονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για οποιοδήποτε λόγο. Πογκρόμ διώξεων έχει εξαπολύσει εναντίον τους ο αστυνομικός διευθυντής Β. Αιγαίου με συνεχείς ελέγχους ακόμη και για… τροχαίους ελέγχους. Εκατοντάδες νοικοκυραίοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με το ίδιο το σαθρό σύστημα.

Ο «ανεξάρτητος» περιφερειάρχης της ΝΔ στο ΒΑ Αιγαίο περί άλλων τυρβάζει... ασχολείται με… την τέχνη.

Οι δε δήμαρχοι Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου είδαν ότι ρέει χρήμα και επισκέπτονται συχνά πυκνά τον Γεραπετρίτη (ο πεθερός του οποίου -  Περιστέρης - είναι ιδιοκτήτης της ΤΕΡΝΑ που κατασκευάζει τις υπερδομές) για έξτρα κονδύλια.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται και με την είσοδό μας στη Βουλή υποσχόμαστε ότι θα εξαφανισθεί και το τελευταίο τούβλο από τις λαθροδομές.

Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης