Μαρία Μπίλλη: Όχι σε Αθλητές από τα Σκόπια με το ψευδεπίγραφο Εθνόσημο

Έλληνες  29/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας:

Για το θέμα της κατ’ επείγουσας Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 28 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού  Περιεχομένου, για το οποίο κληθήκαμε να γνωμοδοτήσουμε και αφορά την ” Έγκριση αθλητικών εκδηλώσεων για το έτος 2022 των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων” και συγκεκριμένα για το πρώτο και εναρκτήριο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης για αγόρια ηλικίας 16 ετών και νεότερα με τίτλο: 1ο  FINA WORLD  CADET (16U) Women ‘s and Men’ s Water Polo Championships, που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 27 Αυγούστου 2022 στο Βόλο, διοργάνωση για την οποία  η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Π. Ε. Μαγνησίας και Σποράδων θα καλύψει δαπάνες έως το ποσό των είκοσι οκτώ χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ ( 28.250,00€), η πάγια θέση μου και προϋπόθεση ως Ελληνίδας Εθνικίστριας, στέλεχος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και Περιφερειακής Συμβούλου Θεσσαλίας σε όλα τα αντίστοιχα θέματα προς ψηφοφορία είναι αρνητική εάν στις αθλητικές εκδηλώσεις αυτές συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από τα Σκόπια.

Η θέση αυτή δεν καταργεί τις διαχρονικές αξίες του Αθλητισμού και την αναγκαιότητα της προβολής και εξάπλωσης της υπέρτατης Αθλητικής Ιδέας που ενώνει τους Λαούς αλλά επειδή το Εθνικό Συμφέρον προηγείται όλων, δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε αθλητές και αθλήτριες από το κυβερνητικό μόρφωμα των γειτονικών Σκοπίων να φέρουν το εθνόσημο  με τον ψευδεπίγραφο όρο “Μακεδονία”.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο Ελληνική!

Ο αγώνας μας ενάντια στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εγκρίνεται και προωθείται με όλα τα μέσα και από τη Νέα Δημοκρατία  συνεχίζεται έως την οριστική και αμετάκλητη κατάργησή της.

Μαρία Μπίλλη

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων

Μέλος Πανελληνίου Συμβουλίου

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

https://www.cocktail89tirnavos.gr/2022/07/28/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%8c/

https://www.pineiosnews.gr/2022/07/28/maria-billi-ochi-se-athlites-apo-ta-skopia-me-to-psevdepigrafo-ethnosimo/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης