Να δώσουμε όραμα στη νέα γενιά

Έλληνες  11/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Γράφει ο Αναστάσιος Καραγάσης


Είναι ηλίου φαεινότερον και δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις οικονομικών για να καταλάβει πώς έχει χειριστεί η κυβέρνηση την επιδημία του covid19. Θα μιλήσω για τον δικό μου τόπο, την Εύβοια, που είναι μία εικόνα δειγματοληπτική για όλη την Ελλάδα.


Κλείνοντας την εστίαση ρήμαξαν οι μικροκαλλιεργητές, αυτοί που παρήγαγαν μέσα στα κηπάκια τους οπωροκηπευτικά και σαλατικά που τροφοδοτούσαν με αυτά τα καταστήματα εστίασης της περιοχής. Απαγορεύοντας τις μετακινήσεις, όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έμειναν να ρημάζουν. Τα μικροκαταστήματα έκλεισαν, μιας και δεν υπήρχε καταναλωτικό ενδιαφέρον.


Τώρα για να ξαναλειτουργήσει η εστίαση χρειάζεται οικονομική ενίσχυση. Για να ξαναλειτουργήσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια χρειάζονται κεφάλαια κίνησης ούτως ώστε να συντηρηθούν διότι με την εγκατάλειψη δημιουργείται η μεγαλύτερη "φυσική" φθορά κυρίως από υγρασίες. Για να παράγουν ξανά οι μικροκαλλιεργητές χρειάζονται χρήματα. Κανείς δεν θέλει να ζει με επιδόματα!

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ», το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, που σε λίγες μέρες κλείνουμε έναν χρόνο λειτουργίας, θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη, θα επιδοτήσουμε την εργασία, θα δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους μας, το μέλλον αυτού του τόπου, να αρχίσουν ξανά να ονειρεύονται. Οι νέοι μας σήμερα δεν έχουν όραμα για το μέλλον. Αυτό, μόνο ένα εθνικό κόμμα, όπως οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» μπορεί να τους το εξασφαλίσει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης