«Οι Έλληνες Στρατιωτικοί ζητούν επιτέλους Δικαιοσύνη»

Έλληνες  19/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μία νέα ανακοίνωση – καταγγελία προχώρησε η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, η οποία δείχνει την προχειρότητα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της ΝΔ τους μάχιμους Στρατιωτικούς μας!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου με την από 14 Μαρτίου ανακοίνωσή μας με τίτλο «Χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών σε απόγνωση την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει την κοινωνία -Να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα στον προϋπολογισμό και να εκτελεστούν οι δικαστικές αποφάσεις», αναφέρθηκε  στο θέμα τις ακρίβειας  και ζήτησε άμεσα μέτρα ανακούφισης των οικογενειών μας.

 Με έκπληξή μας είδαμε στην απάντηση του ΥΠΕΘΑ στην ανακοίνωσή μας  να υπάρχει αναφορά ότι    το ΥΠΕΘΑ κατά το πρόσφατο παρελθόν προώθησε σχετική πρόταση στο ΥΠΕΚΥ για κοινωνικό επίδομα    η οποία ‘όμως δεν τελεσφόρησε ενώ για την νυχτερινή αποζημίωση αναφέρει το ΥΠΕΘΑ εκπόνησε σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ένωση Στρατιωτικών  Ηπείρου αναφέρει ότι οι Στρατιωτικοί δεν ζητούν  διακρίσεις σε κοινωνικά ή προνοιακά  επιδόματα. Ζητούν δικαιοσύνη και την εφαρμογή των Νόμων. Να υπενθυμίσουμε εδώ για άλλη μια φορά ότι και η παρούσα κυβέρνηση δεν εφαρμόζει  δικαστικές αποφάσεις  που αφορούν την απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθών μας αλλά ούτε και τις πρόσφατες αποφάσεις για την νυχτερινή αποζημίωση που δεν εφαρμόζεται  από το 2017.

Κατόπιν των παραπάνω ζητούμε  την άμεση εφαρμογή σε πνεύμα δικαιοσύνης  των δικαστικών αποφάσεων για το μισθολόγιο όσο και για την νυχτερινή μας αποζημίωση που ήταν και προεκλογικές δεσμεύσεις της παρούσας κυβέρνησης  και να παρθούν επιτέλους μέτρα για την ακρίβεια που σαρώνει τους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς  ώστε να στηριχτούν οι χιλιάδες οικογένειες   των Στρατιωτικών».

http://espeep.gr/index.php/1252-2022-05-16-12-36-15


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης