Ο αγώνας μας είναι πρωτίστως Εθνικός!

Έλληνες  26/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εξετάζοντας ενδελεχώς την πολιτική κατάσταση στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια εύλογα αναρωτιέται κάποιος: μας πως γίνεται να ξεχνάμε τόσο εύκολα;

Δεν υπήρξε ούτε μια κυβέρνηση που να υπηρέτησε την αλήθεια και τα δίκαια του Ελληνισμού, ιδίως στην μεταπολίτευση. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς: τον φάκελο της Κύπρου; το σκάνδαλο Κοσκωτά; Τις μίζες της Siemens; Τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ; Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Τα Ιμια; Τα μνημόνια; Την προδοσία των Πρεσπών; Την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων; Την φυγή χιλιάδων συμπατριωτών μας στο εξωτερικό;

Αναρίθμητες ήταν οι φορές που το αδηφάγο σύστημα εξουσίας, σαν μια μεγάλη χοάνη, συνεπικουρούμενο από τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, ρούφαγε και τελικώς ξέπλενε τα σκάνδαλα που το ίδιο δημιούργησε.

Η αφέλεια και το επιχείρημα του δεν γνώριζα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα, ξέρεις!

Η εμμονή στο απαρχαιωμένο και απαξιωμένο πολιτικό σύστημα αλλά και ο ωχαδερφισμός που αποτελούν διαχρονικά την γάγγραινα τoυ Ελληνισμού, πρέπει να σταματήσουν. Η αλλαγή δεν θα επέλθει με τα ίδια σαθρά υλικά, που τα πλασάρουν με νέο περίβλημα (Βλέπε Ανδρουλάκη) αλλά με την εμπιστοσύνη των πολιτών σε ένα κόμμα αρχών, σε ένα κίνημα αξιών που αντιμάχεται το σύστημα, που δεν έχει παιδιά από κομματικά τζάκια, λέσχες και στοές αλλά ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ζουν και βιώνουν τις ίδιες καταστάσεις με όλους εμάς, που εργάζονται, που αγωνιούν για το μέλλον και θέλουν να το αλλάξουν. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο αγώνας μας είναι πρωτίστως Εθνικός! Σε αντιδιαστολή με κάποιους πολιτικούς εγκάθετους, κάποια κόμματα πυροτεχνήματα και τους κατ' επάγγελμα "πατριώτες" εμείς δρούμε. Δεν κάνουμε πολιτική από τα σόσιαλ μίντια, ούτε από την άνεση του καναπέ μας. Βγαίνουμε στην κοινωνία, δείχνουμε πρόσωπο και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά της. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιοι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας και η δέσμευσή μας είναι ότι -θεού θέλοντος και λαού επιτρέποντος- σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, που χρωστάνε μαζί πάνω από μισό δις ευρώ θα φέρουν την ανάπτυξη, όταν δεν μπορούν να ξεχρεώσουν τα δικά τους χρέη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρουν την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη, όταν οι ίδιοι το 2015 άνοιξαν τις πύλες -στην ήδη λαβωμένη από την λαθρομετανάστευση- της χώρας διαλύοντας με την σειρά τους ότι είχε απομείνει από την κοινωνική συνοχή. Στην δε οικονομία, 100 δις Ευρώ στοίχισαν τα νοητικά πειράματα Βαρουφάκη που οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και στον έλεγχο κεφαλαίων.

Τώρα, έρχεται ένας νέος "μεσσίας". Ένα νέο πρόσωπο που "θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πολιτικής πραγματικότητας". Ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ένας άνθρωπος που δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή του, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα, πνευματικό τέκνο του Λαλιώτη και οραματιστής του παλιού ΠΑΣΟΚ. Ένας Τσίπρας νούμερο 2.

Δοκιμάστηκαν όλοι και απέτυχαν. Ήρθε η ώρα να πάρεις την πατρίδα στα χέρια σου. Με πρωτοπόρο σε αυτή την προσπάθεια, τον έγκλειστο Ιδρυτή μας, τον Ηλία Κασιδιάρη που στέκει αγέρωχος σε έναν κόσμο ερειπίων. Που βροντοφωνάζει την αλήθεια, σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι στο τέλος, μόνο με την δίκη σου συμμετοχή θα ξεκινήσει η Εθνική αναγέννηση. Χρόνια πολλά σε όλους!

Γιώργος Μανούσος

Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης