Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στο «Πρώτο Θέμα» και στα υπόγεια του Μαξίμου!

Έλληνες  15/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία ακόμα δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα υπόγεια του Μαξίμου δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», που σκιαγραφεί τη στρατηγική Μητσοτάκη ενάντια στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Καταρχάς, το να μας δίνει ποσοστό πάνω από 2% μια έρευνα κατά παραγγελία της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει ότι έχει ήδη κλειδώσει η είσοδός μας στη Βουλή. Αυτό το γεγονός τρομοκρατεί την κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης τρέμει την εθνική αντιπολίτευση που του ασκώ ακόμα και μέσα από την φυλακή, γνωρίζει πως η επιστροφή μου στα βουλευτικά έδρανα θα σημάνει την άμεση αποκάλυψη των σκανδάλων και των εγκληματικών ευθυνών του στα μείζονα προβλήματα της χώρας, όπως η ακρίβεια και η διάλυση της εθνικής οικονομίας, γι’ αυτό και συνεχίζονται οι βρώμικες μεθοδεύσεις μέσω του παραδικαστικού κυκλώματος του Μαξίμου που με κρατά παράνομα στη φυλακή, αλλά το σχέδιο αυτό έχει αποτύχει, γι’ αυτό και ξεκίνησε η εφαρμογή μιας νέας κωμικής και αλλοπρόσαλλης τακτικής:

Προσπαθούν να χτίσουν φαιδρά αναχώματα τρέφοντας φρούδες ελπίδες ότι μπορεί και να μας κόψουν ψήφους. Στο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος», της πιο κυβερνητικής εφημερίδας διαβάζω επί λέξη «ο Μπογδάνος χτυπάει Κασιδιάρη». Ως τώρα δεν είχαν καταφέρει να με χτυπήσουν αποτελεσματικά ούτε με τους καναλάρχες, ούτε με τους ολιγάρχες, τις φυλακές, τα ψέματα, την αποσιώπηση, με καμία από τις 1000 βρώμικες μεθοδεύσεις τύπου βόρειας Κορέας που εφάρμοσαν. Νομίζω ότι βρίσκεται σε έσχατη απελπισία ο Μητσοτάκης, η Ντόρα, ο Άδωνις και ο Βορίδης για να πιστεύουν ότι θα μας κόψουν ψήφους, έστω και μια ψήφο, με τέτοια παραμύθια.

Η αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση των ημερών μας, η απόλυτη ευθύνη της για τις ανατιμήσεις και τον πληθωρισμό που πήρε φωτιά απ’ όταν ο Μητσοτάκης έκλεισε τις ελληνικές μονάδες λιγνίτη, οι αλήθειες που μόνο το κόμμα μας τολμά να διακηρύξει, έχουν αφυπνίσει μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο αγώνας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι νικηφόρος και θα επηρεάσει δραστικά τις πολιτικές εξελίξεις προς όφελος όλων των Ελλήνων πολιτών!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης