Ο κομμουνιστής Θεοδωρικάκος και η κατάληξή του στον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ!

Έλληνες  28/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός προστασίας του πολίτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπήρξε γραμματέας της ΚΝΕ. Της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδος δηλαδή. Έπειτα, από ένα πέρασμα στον Συνασπισμό της αριστεράς και της προόδου, κατέληξε στην γνώριμη και ζεστή αγκαλιά του εκσυγχρονισμού. Του Κώστα Σημίτη δηλαδή. Ήταν τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η περιβόητη έκφραση, «σύντροφε πήρα Μερσέντες». Ακόμα και τότε πάντως, ο κύριος Θεοδωρικάκος δεν είχε κάνει κάποια σοβαρή ιδεολογική υπέρβαση. Αφού ο «αριστερός» Σημίτης και οι σύντροφοί του, έπεσαν σαν τις ακρίδες, όπως ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι του, Γερμανοί πράκτορες άπαντες, επάνω στο δύσμοιρό ρωσικό λαό και τον ρήμαξαν. Κατά μία έννοια λοιπόν, ο Θεοδωρικάκος στο πλευρό του Σημίτη, παρέμεινε πιστός στις κομμουνιστικές του καταβολές.

Τις οποίες δεν τις ξέχασε ποτέ. Ακόμα και σχετικά πρόσφατα (2013), έστελνε θερμά μηνύματα αγωνιστικής συμπαράστασης στους συντρόφους του κομμουνιστικού κόμματος, που δημοσίευε με καμάρι ο Ριζοσπάστης.

Αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ κανένας να δει, είναι τον Θεοδωρικάκο, υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική όμως κάνει τόσο περίεργος κύκλους, που πραγματικά εκπλήσσει και τον πλέον ευφάνταστο νου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιπόν, η οποία σχηματίστηκε μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, δεν θυμίζει σε τίποτα μία αστική, συντηρητική κυβέρνηση.

Αντίθετα, τους τελευταίους 18 μήνες η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία απέραντη Σοβιετία! Ποιος θα τολμούσε ποτέ να φανταστεί πως θα υπήρχε κυβέρνηση στην Ελλάδα η οποία θα έκλεινε εκκλησίες, θα απαγόρευε παρελάσεις, θα επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας, θα απαγόρευε στους πολίτες να μετακινηθούν από νομό σε νομό, όπως ακριβώς γινόταν στην Σοβιετική Ένωση;

Ούτε ο Χαρίλαος Φλωράκης δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα ερχόταν η στιγμή που η Ελλάδα θα είχε μία κυβέρνηση η οποία θα απαγόρευε οριζόντια την λειτουργία της ελεύθερης αγοράς. Για την ακρίβεια ολόκληρης της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας! Υπό αυτό το πρίσμα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι πραγματικά ο καταλληλότερος υπουργός για μία τέτοια κυβέρνηση. Εσχάτως όμως ξεπέρασε τα όρια. Διότι το εφεύρημα του να συλλαμβάνει με γενικότητες περί «απειλής» της ελληνικής οικονομίας και της εθνικής ασφάλειας, όποιον τολμάει να αμφισβητήσει τον μεγάλο ηγέτη Κυριάκο Μητσοτάκη, παραπέμπει στον διοικητή της διαβόητης Σεκιουριτάτε επί Τσαουσέσκου!

Αντί ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος να κυνηγά τους εγκληματίες που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία βάζει στο στόχαστρο όσους κακολογήσουν το αφεντικό του!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης