Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κιλκίς ξεφτιλίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ακύρωση των παρελάσεων

Έλληνες  27/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χαμός έχει προκληθεί από χθες και στο Κιλκίς, όταν και κυκλοφόρησαν πληροφορίες περί ματαίωσης της παρέλασης για τον εορτασμό της 41ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και αποφασίσθηκε η ματαίωση των παρελάσεων στον νομό Κιλκίς.

Για το θέμα είχε προηγηθεί «έκρηξη» του προέδρου της κοινότητας Κιλκίς Αθανασίου Καριοφύλλη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, τασσόμενος υπέρ της διεξαγωγής των παρελάσεων.

Η δήλωσή του:

«Μεθοδεύουν και στο Κιλκίς ματαίωση των εκδηλώσεων για την 41η επέτειο του «ΟΧΙ», επικαλούμενοι «συνωστισμό, που ευνοεί την έξαρση της πανδημίας. Μεθοδεύουν, ειδικότερα, την ματαίωση της παρέλασης, όπου τα τμήματα είναι στοιχισμένα και ζυγισμένα σε εμφανείς αποστάσεις, με όλους τους συμμετέχοντες να φορούν  προσωπίδες, οι ίδιοι που … «καταπίνουν την γλώσσα τους» σε εκδηλώσεις αλλοφύλων, αλλοθρήσκων, ομοφυλοφίλων κλπ, όπου … καταργείται κάθε έννοια συνωστισμού και προφύλαξης! Εν τέλει, μήπως κάποιοι είναι «ειδικοί» στο … να υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού; Ή, μήπως, απλώς «βάζουν βούτυρο στο ψωμί» εκείνων, που υποστηρίζουν, ότι αυτοί οι «ειδικοί» υπηρετούν … «άλλους σκοπούς, κοινωνικώς και εθνικώς επικίνδυνους»;

Τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. ΟΧΙ στην ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης