«Πολυτεχνείο»: Η μεγαλύτερη απάτη στην Ελληνική Ιστορία

Έλληνες  17/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Εδώ Πολυτεχνείο!!!  Εδώ Πολυτεχνείο!!!!

Σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου, διότι νεκροί δεν υπήρξαν.

Σας μιλούν από την Βουλή, από τις Βρυξέλλες και από τις βίλες με τις πισίνες των Βορείων Προαστίων.

Εδώ Πολυτεχνείο...

Εδώ Πολυτεχνείο...

Σας μιλούν οι αγωνιστές που έχουν εκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία.

Σας μιλούν οι αριστεροί με τις offshore εταιρείες στα εξωτικά νησιά και τα δεκάδες ακίνητα στην Ελλάδα. ΕΝΑ ΔΥΟ, ΕΝΑ ΔΥΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου, σας ευχαριστούμε που φάγατε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ τόσα χρόνια και μας βοηθήσατε να γίνουμε ζάμπλουτοι. Ευχαριστούμε που παρότι δεν είδατε ποτέ συγγενή νεκρού του Πολυτεχνείου,  μας πιστεύετε και αφήνετε λουλούδια στο μνημείο με το κεφάλι του κομμουνιστή καθηγητή Σβορώνου, που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει ζωντανός μνημείο όπου καταθέτει και ο ίδιος στεφάνι στον εαυτό του, καθώς επίσης και στην πλάκα με τα ονόματα των νεκρών φοιτητών κατά τη διάρκεια της κατοχής του 1941-1944.

Εδώ Πολυτεχνείο.  Χάρη σε εσάς παίρνουμε σήμερα χωρίς να έχουμε δουλέψει ούτε μέρα πλουσιοπάροχες συντάξεις από το παραμύθι της ''Ελληνικής Δημοκρατίας''.  Βολέψαμε παιδιά, εγγόνια, ερωμένες, ανίψια, ξαδέρφια και γείτονες.

Εμείς, οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου είμαστε που κυβερνήσαμε τόσα χρόνια την ''Μεταπολιτευτική-Δημοκρατική Ελλάδα'' και από μηδέν χρέος, σας καταχρεώσαμε και ξεπουλήσαμε ολόκληρη την χώρα.

Εμείς οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου είμαστε που γεμίζουμε την χώρα λαθρομετανάστες, που εξαθλιώνουμε εσάς και δίνουμε επιδόματα σε παράνομους λαθροεισβολείς στην χώρα.

Εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο. Θα δείτε ξανά το μεγαλείο του Πολυτεχνείου την ώρα που τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας που είναι  όλα βολεμένα στο δημόσιο, θα καίνε τα μαγαζιά σας και τα αυτοκίνητά σας στην επέτειο της ''Δημοκρατίας''!!!!!! Θα στείλετε στο σχολείο τα παιδιά σας να μάθουν το παραμύθι του Πολυτεχνείου για τους ''χιλιάδες νεκρούς φοιτητές που καταπλάκωσε το τανκ και η σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου''.

Δεν θα τους πει κανείς ότι μέσα στο Πολυτεχνείο ήταν κομμουνιστές,  συνταξιούχοι αριστεροί και αλλοδαποί και φοιτητές που ποτέ δεν πήραν πτυχίο, όπως ο Λαλιώτης και πολλοί άλλοι.

Δεν θα πει κανείς στα παιδιά σας ότι το Πολυτεχνείο άδειασε ειρηνικά.

Δεν θα πει κανείς την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί δεν βολεύει, γιατί η αλήθεια πονάει.

Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!

Είναι αυτοί που μας λήστεψαν, που μας ξεπούλησαν, που μας πρόδωσαν, που από την μιζέρια, την εξαθλίωση και την καταστροφή μας ακόμα πλουτίζουν.

Γι’ αυτό λοιπόν στις 17 Νοέμβρη κρατάμε τα παιδιά μας στο σπίτι και τα διδάσκουμε ότι στο Πολυτεχνείο σπουδάζεις, ότι ο Ένδοξος και Ελληνικός Στρατός φυλάττει την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ότι το Τανκ δεν σκότωσε κανέναν.

Ότι εκείνοι που φώναζαν «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»  έφαγαν το ψωμί των παιδιών μας και κατήργησαν και Παιδεία και Ελευθερία.

Μην κλαίτε λοιπόν για νεκρούς στο Πολυτεχνείο!

Να κλαίτε γι’ αυτούς από το… Πολυτεχνείο που ρήμαξαν την Ελλάδα!

Γι’ αυτό να κλαίτε.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

https://www.youtube.com/watch?v=K_hxz4t1j5o

Η σύγχρονη χούντα της υποχρεωτικότητας υμνεί το Πολυτεχνείο!

Όσο αυτοί θα επικαλούνται μόνο τις δικές τους ελευθερίες και όσο θα επιβάλλουν στον ελληνικό λαό σκληρά μέτρα, εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι, θα συνεχίζουμε να τους αποδεικνύουμε πως οι πραγματικοί αγώνες προς τον δρόμο της δημοκρατίας και της ελευθερίας ήταν οι σύσσωμοι και ενωτικοί αγώνες ενάντια σε όσους προσπάθησαν να υποδαυλίσουν την ελληνική κυριαρχία και ελληνική συνείδηση. Κανένας χώρος για ένα πολυτεχνείο, που αποδείχθηκε, πως ήταν μια ενορχηστρωμένη ενέργεια από ξένους παράγοντες.

Η στάση αυτών που σήμερα... τιμούν το Πολυτεχνείο ας είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενεές αλλά και για όλους μας.

Δήμος Κυριλίδης,

Τομεάρχης Ενέργειας και και Υδρογονανθράκων 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης