Τάραξε το σύστημα η μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία των ΕΛΛΗΝΩΝ στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Έλληνες  12/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία μεγαλειώδη εκδήλωση και πορεία το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ απάντησε στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και έστειλε μήνυμα εθνικής αντίστασης από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.

Οι ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη και εκλεκτών στελεχών μας από τη Βόρεια Ελλάδα εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων και στη συνέχεια πορεύτηκαν δυναμικά μέχρι τον αστυνομικό φραγμό έξω από το Βελλίδειο.

Την ίδια ώρα ο πανικός της καταρρέουσας κυβέρνησης εκδηλώθηκε με νέες αντισυνταγματικές εκτροπές και σπασμωδικές κινήσεις. Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας με άνωθεν εντολή κατευθείαν από το Μαξίμου ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠΣ, ΑΣΠΙΔΕΣ, ΜΑΣΚΕΣ, ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.
Φυσικά κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν αυτές οι άθλιες επιχειρήσεις εκφοβισμού και στέρησης ελευθερίας του λόγου.

Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη γίνεται ακόμα πιο δυνατή και εκφράζει την Αλήθεια καθοδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Στην επόμενη εκπομπή του καναλιού μας τις προσεχείς ημέρες θα αναλυθούν διεξοδικά αυτά τα γεγονότα, που αποδεικνύουν τον πανικό και τον παροξυσμό Μητσοτάκη απέναντι στη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=equzlYzHj7w&t=7s

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης