ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

Έλληνες  12/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

Σήμερα τα παιδιά μας θα βρεθούν και πάλι στα θρανία, γεμάτα όνειρα και ελπίδες. Βλέπω τα αξιολάτρευτα ″Πρωτάκια″, με τα ματάκια τους πλημμυρισμένα, από χαρά, περιέργεια και δέος, να ξεκινούν μια καινούργια ζωή, μακριά από την οικογενειακή προστατευτική αγκαλιά. Φέτος αποτελούν έναν πολύ κακό εφιάλτη του παρελθόντος οι μάσκες, τα self tests και ο τραγέλαφος, που ονόμασαν τηλεκπαίδευση. Τους γονείς όμως προβληματίζουν οι αυξήσεις – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, στις οποίες τώρα προστίθενται και τα ακριβότερα κατά 20% σχολικά είδη. Ξέρω, ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει εκτροχιασθεί, με αποκλειστική ευθύνη  της κυβέρνησης. Παρ’ όλα αυτά, αυτές οι εγκληματικές αποφάσεις της κυβέρνησης (απολιγνιτοποίηση, στάση στο ουκρανικό, λαθρομετανάστευση, μη εξόρυξη υδρογονανθράκων κλπ) δεν είναι τόσο καταστροφικές σε σύγκριση με την απόφαση της, να υπηρετεί δουλικά τους παγκοσμιοποιητές.

Σήμερα που παραδίδουμε τα παιδιά μας σε αυτό το ανάλγητο Κράτος, υποτίθεται για να τα εκπαιδεύσει, (η λέξη «Παιδεία» είναι άγνωστη στους κυβερνώντες) ας θυμηθούμε τα πρόσφατα λόγια ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε το Σύστημα από πολύ υψηλές θέσεις: «Θέλουν τα παιδιά σας. Θέλουν τη γη σας. Θέλουν να έχουν απόλυτη εξουσία πάνω στους ανθρώπους. Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να εκτυπώσουν όσα χρήματα θέλουν» Αυτά είπε, για τη λαίλαπα του φιλελευθερισμού του Κλάους Σβαμπ και του Τζορτζ Σόρος, η Catherine Austin Fitts, πρώην υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του Τζορτζ Μπους. Όχι! Δεν θα παραδώσουμε τη νεολαία μας στους παγκοσμιοποιητές. Χρωστάμε στα Ελληνόπουλα μια πραγματική Παιδεία. Οι αθώες ψυχές τους δεν υποψιάζονται τον μεγάλο εφιάλτη που απεργάζονται οι εντολοδόχοι που μας κυβερνούν. Τα άπειρα παιδικά τους μάτια αδυνατούν να διακρίνουν τον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης που θα ισοπεδώσει την προσωπικότητά τους. Θα ισοπεδώσει Αξίες, Ιδανικά, Πρότυπα. Θα χαλκεύσει την Ιστορία. Στο όνομα μιας κίβδηλης ″αδελφοσύνης″, θα ισοπεδώσει την Διαφορετικότητα των φυλών. Όπως έλεγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος (που τόσο έντονη είναι η απουσία του), οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ″κιμά″ λαών.

Αναρωτιόμαστε: «Τι μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία;» Μαθαίνουν, να έχουν κριτική σκέψη; Μαθαίνουν, να σκέφτονται; Μαθαίνουν, για τις δυσκολίες της ζωής και πως θα τις αντιμετωπίσουν; Μαθαίνουν, για την συντροφικότητα και την αγνή άμιλλα; Μαθαίνουν, να έχουν Ιδανικά και πραγματικές Αξίες; Μαθαίνουν, για την πραγματική Ελευθερία; Μαθαίνουν, να αγαπούν την Πατρίδα τους; Μαθαίνουν, να βάζουν στόχους και πως θα τους επιτυγχάνουν; Τίποτα απ’ αυτά! Το Σύστημα θέλει τη νεολαία μας αντί για μυαλό να διαθέτει ένα ιδιότυπο πεπτικό σύστημα που θα ″καταπίνει″ αμάσητα και θα μηρυκάζει όλη αυτή την άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Αναρωτηθήκατε αν τα Ελληνόπουλα γιορτάζουν τις Εθνικές Επετείους ή απλώς πανηγυρίζουν, γιατί είναι κλειστά τα σχολεία; Το Ελληνόπουλο μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, αρκεί να τηρεί τους κανόνες αυτοπροσδιορισμού που άλλοι έχουν ορίσει. Μπορεί να είναι για οιοδήποτε θέμα υπερήφανο, αρκεί να μην είναι υπερήφανο που είναι Έλληνας.

Ο αποπροσανατολισμός ξεκινάει εξ απαλών ονύχων, όπως με transsexual που έκαναν σε Παιδικό Σταθμό “μάθημα” για να διδάξουν στα δίχρονα! «να αποδέχονται τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα». Έχουμε και τις παιδικές σειρές που προβάλει η ΕΡΤ σαν την «Πέππα το Γουρουνάκι», όπου μία φίλη της Πέππας, η Πέννυ, εξομολογείται ότι ζει με δύο μαμάδες! Εμείς πληρώνουμε τους ειδήμονες της ΕΡΤ για να προβάλλουν αυτά τα (μη παραδοσιακά, αλλά “φυσιολογικά” σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα) πρότυπα στα παιδιά μας και μάλιστα στην τρυφερή ηλικία που διαμορφώνεται η προσωπικότητά και ο χαρακτήρας τους

Ύστερα έρχεται το Δημοτικό. Οι ειδικοί αποφασίζουν ότι σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία, για να μην κακοποιηθεί ψυχικά το παιδί, δεν πρέπει να διδαχθεί για τον χορό του Ζαλόγγου, για τον τρόπο που θανατώθηκε ο Αθανάσιος Διάκος και ο Κατσαντώνης, ούτε κουβέντα για τον Βασίλειο Βουλγαροκτόνο ή ακόμα χειρότερα για τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο. Πάνω απ’ όλα οι καλές σχέσεις με τη “φίλη” Τουρκία και για αυτό δεν χρειάζεται μόνο η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αλλά και η “αποστρατικοποίηση” των μυαλών των παιδιών μας.

Στη συνέχεια στη δευτεροβάθμιο εκπαίδευση τη σκυτάλη την παίρνουν εκπαιδευτικοί με ακροαριστερή ιδεολογία. Δηλητηριάζουν τις εφηβικές ψυχές και μυαλά με τις εθνομηδενιστικές απόψεις για την παγκοσμιοποίηση. Αποστηθίζουν μόνο στείρες γνώσεις. Επιτήδεια θα καταστείλουν την κριτική σκέψη της νεολαίας μας, για να μπορεί να ενστερνίζεται εύκολα όλα τα φληναφήματα των πολιτικάντηδων. Το όραμα της ελλαδικής κυβέρνησης για τη νεολαία μας είναι να αποχαυνώνεται σερφάροντας ανούσια στο διαδίκτυο. Με δύο λόγια, μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τα Ελληνόπουλα από ελπίδα του Έθνους, σε έναν πειθήνιο «άχρωμο» πληθυσμό. Τα «εκπαιδεύουν» να γίνουν χαχόλοι ψηφοφόροι και όχι ενεργοί Πολίτες, που θα μπορέσουν να πάνε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μπροστά.

Μεθοδικά, όλα τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», οι εντολοδόχες κυβερνήσεις προσπαθούν να αποκτηνώσουν και να διαφθείρουν τη νεολαία μας, δίνοντάς της, “παιδεία”, που στηρίζεται σε ψεύτικες αρχές. Την σπρώχνουν στον χυδαίο ευδαιμονισμό, σκόπιμα συγχέουν την ασυδοσία με την Ελευθερία. Παρατηρήστε πως εκμεταλλευόμενοι την νεανική αφέλεια, προσπαθούν να στρέψουν τα Ελληνόπουλα, προς την τρυφηλή ζωή και τον εύκολο πλουτισμό. Συμφέρει το Σύστημα, οι νέοι μας να ενδιαφέρονται μόνο πως θα αποκτήσουν χρήματα. Έντεχνα, τους επιβάλλουν να ακούνε τραγούδια με στίχους όπως: «…Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα, έχω γούστα ακριβά…». Έτσι Δημιουργείται ένα, μαλθακοποιημένο νεαρό άτομο, ανίκανο για αυτοπειθαρχία, εκτεθειμένο σε επικίνδυνους ερεθισμούς και ανάγκες, ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές αντιξοότητες. Ένα άτομο που γρήγορα αισθάνεται κορεσμένο και καταφεύγει στην αναζήτηση νέων συνεχώς εμπειριών. Μια τέτοια νεολαία θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Μια νεολαία υπερκαταναλωτική, που θα ενδιαφέρεται μόνο για το «έχειν» και όχι για το «είναι». Μια νεολαία επιρρεπή στη μάστιγα των ναρκωτικών, ανίκανη να θέσει φραγμό στα δόλια σχέδιά τους.

Έντεχνα το Σύστημα προσπαθεί να μας αποκόψει από την θεία Γλώσσα μας, μαθαίνοντάς στη νεολαία μας ένα πάμπτωχο λεξιλόγιο που βρίθει κακόηχων ξένων λέξεων. Μαθαίνουν τα παιδιά μας ξένες γλώσσες και αγνοούν την Ελληνική. Ακούν την τελειότερη γλώσσα που μιλήθηκε ποτέ, την Ομηρική και νομίζουν ότι ακούν κάποια ξένη γλώσσα, αν και η γλώσσα που μιλάμε χρησιμοποιεί στη σύνθεση αποκλειστικά Ομηρικές και Αρχαίες λέξεις. Δεν συμφέρει το Σύστημα να μάθουν την Ομηρική γλώσσα. Μία γλώσσα, που διαθέτει: 2 συζυγίες, 3 φωνές, 4 εγκλήσεις, 3 αριθμούς, 7 χρόνους 4 διαθέσεις, 3 βαθμούς επιθέτων, 3 κλήσεις, απαρέμφατα και μετοχές. Οι νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, αναγκάζονται να κάνουν πολλές συνάψεις για να χρησιμοποιήσουν τη σωστή φωνή, αριθμό κλπ, όταν θέλουν να μιλήσουν αυτή τη θεία Γλώσσα. Έτσι τα παιδιά μας γίνονται πιο έξυπνα. Όχι! Αυτό ακριβώς δεν θέλει το Σύστημα. Θέλει μια νεολαία  αποχαυνωμένη.

Με αυτό το σκεπτικό, αφαίρεσαν από την εκπαίδευση τον επιτάφιο του Θουκυδίδη, αυτό το τόσο φλογερό μανιφέστο, γιατί μιλάει για την «Πολιτεία των Αρίστων», της Δικαιοσύνης και της Αξιοκρατίας και όχι για την κατ’ επίφαση ″δημοκρατία″ που ζούμε. Μιλάει για μια κοινωνία πολύ διαφορετική από την μίζερη σημερινή πραγματικότητα. Παράλληλα, δεν γλίτωσε του ″εξοστρακισμού″ ούτε η Αντιγόνη. Το αιώνιο Σύμβολο της Ελεύθερης Βούλησης και της Πίστης στη συνείδηση. Το μεγαλείο της σύγκρουσης του Δικαίου με την παντοδύναμη, απολυταρχική εξουσία. Αλλά το μένος τους για την αφαίρεση της Αντιγόνης οφείλεται κυρίως ότι τα παιδιά δεν πρέπει να μάθουν την κάθαρση της τραγωδίας: Η αδύναμη, αλλά με ελεύθερη βούληση και αποφασισμένη Αντιγόνη είναι η ουσιαστική νικήτρια. Ο τύραννος δεν μπορεί να απολαύσει την υπακοή των τρομοκρατημένων δούλων του, καθώς ο νόμος του στράφηκε τελικά εναντίον του. Ο γιός του ακολουθεί την Αντιγόνη στο μνήμα της και η γυναίκα του αυτοκτονεί. Ο Κρέων καταρρέει. Έτσι και η “Νέα Τάξη” πραγμάτων θα καταρρεύσει. Επιβάλλει νόμους, υπονομεύει, διαφθείρει, εξοντώνει, κατάσχει. Όλα αυτά αποδεικνύουν τον φόβο του δεσποτισμού, ότι δεν μπορεί να ζήσει στο υγειές περιβάλλον της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Όμως κανένα πλάσμα στον κόσμο δεν αποδέχεται τον δεσποτισμό, τον υφίσταται, τον υπομένει, αλλά δεν τον δέχεται οικιοθελώς και στο τέλος αντιδρά.

Σίγουρα η Ελλάδα μας, αντιμετωπίζει πολλά και μεγάλα προβλήματα, όπως: Το δημογραφικό. Την λαθρομετανάστευση. Την παντελή έλλειψη κοινωνικού Κράτους. Την «επιλεκτικά» τυφλή Δικαιοσύνη. Την παντελή έλλειψη της αίσθησης ασφάλειας. Τον «ψευτοπαλληκαρά» Μογγόλο γείτονά μας, που βέβαια, αποτολμά και τα κάνει όλα αυτά γιατί απέναντί του έχει μια άτολμη ξενόδουλη ηγεσία, η οποία ενδιαφέρεται μόνο για την «καρέκλα» και όχι για την Ελλάδα. Στα τόσα δεινά, που συσσώρευσε στην Ελλάδα μας η «σαπίλα» της μεταπολίτευσης, οπωσδήποτε μείζον πρόβλημα είναι και η παντελής έλλειψη Παιδείας, τόσο από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, όσο και από το «σπίτι», όπου «κατάφεραν» να διαλύσουν αυτό το υπέροχο κύτταρο της κοινωνίας μας, την «Οικογένεια» και να αφήσουν την “εκπαίδευση” των παιδιών στα κάθε λογής “σκουπίδια” της τηλεόρασης. Μιας τηλεόρασης που δεν μπορεί να διαθέσει ούτε πέντε λεπτά για μια σοβαρή εκπομπή πολιτισμού ή ιστορίας. Βλέπετε τα κανάλια, αν δεν προβάλλουν τουρκοσήριαλ, έχουν να ″χωρέσουν″ στο πρόγραμμά τους, πάνω από 20 εκπομπές του λεγόμενου «lifestyle», ή εκπομπές εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τύπου «survival».

Οι πολιτικάντηδες ″κατάφεραν″ να φτιάξουν ένα τόσο στρεβλό σύστημα εκπαίδευσης που ακόμα και οι ίδιοι δεν το αποδέχονται. Οι ευγενείς γόνοι τους, φοιτούν ή στο Πανεπιστήμιο Yale (του κ. Μητσοτάκη), ή στις σχολές Hill (του κ. Τσίπρα). Από την Α΄ Γυμνασίου, υπάρχει μία μονοσήμαντη στόχευση για «επιτυχία» στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ούτε λόγος για επαγγελματικό προσανατολισμό. Οι μαθητές οδηγούνται σε λανθασμένα μονοπάτια και από εκπαιδευτική και από ψυχολογική άποψη.Από τις μικρές τάξεις του Γυμνασίου ξεκινούν πρόωρα Φροντιστήρια. Αρχίζει μια σταδιακή απαξίωση της Γενικής Παιδείας και των μαθημάτων που δεν θα ″χρειαστούν″ στον τελικό στόχο. Συνειδητά ή ασυνείδητα αρχίζει μία μονοσήμαντη στόχευση, Σταδιακά αυξάνεται η ένταση. Αυξάνεται το άγχος, με πολλαπλές αρνητικές συνέπειες. Χάνεται η ουσία της εκπαίδευσης. Μειώνεται η ομορφιά της μάθησης και της αβίαστης κατάκτησης νέων γνώσεων και δεξιοτήτων. Όλα θυσία στο αδηφάγο σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Και όταν με το καλό έρθει αυτή η “επιτυχία”, νέα απογοήτευση περιμένει τον πρωτοετή φοιτητή. Αυτή η θλιβερή εικόνα των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μας. Σε αυτό ″πρωτοτυπούμε″ παγκοσμίως. Παντού αφίσες, τοίχοι καλυμμένοι με συνθήματα, ανύπαρκτη καθαριότητα και πολλά ″τραπεζάκια″ παρατάξεων. Ο νέος φοιτητής δεν μαθαίνει ότι αφορά στις σπουδές του από τη Γραμματεία της Σχολής ή των εδρών. Εδώ είναι Ελλάδα. Θα τα ″μάθει″ όλα από τα ″τραπεζάκια″. Πρέπει και αυτά να ″ψαρέψουν″ οπαδούς. Πρέπει να εκκολάψουν ψηφοφόρους, που θα αναπαραγάγουν το Σύστημα. Εννοείται ότι ούτε λόγος να γίνεται για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Εδώ διακινούνται ″ελεύθερα″ μόνο οι θεωρίες των σταλινοφασιστών. Οτιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με: Έθνος, Πατρίδα, Λογική κλπ, είναι εξοστρακιστέο. Φυσικά κάποια στιγμή ο φοιτητής θα τελειώσει τις σπουδές του, με τους δικούς του κόπους και τα χρήματα της οικογένειάς του, αλλά και του Έλληνα φορολογούμενου. Έχει πολλές πιθανότητες να είναι άλλος ένας άνεργος επιστήμονας. Τις περισσότερες φορές έχει δύο επιλογές: «Γκαρσόνι» ή «εξωτερικό». Έτσι τροφοδοτούμε με τα κορυφαία «μυαλά» όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και κέντρα ερευνών του εξωτερικού. Έτσι στην Ελλάδα μένουν τα φτηνά εργατικά χέρια (βορά στους κερδοσκόπους), οι λαθρομετανάστες και τα λαμόγια. Φυσικά έτσι εξυπηρετείται και ο απώτερος στόχος των διεθνών τοκογλύφων, καθώς η Ελλάδα μας δεν θα ορθοποδήσει ποτέ, δεν θα υπάρξει ανάπτυξη, δεν θα υπάρξει παραγωγή, με συνέπεια να ξεπουλήσουμε όσο-όσο τα πάντα (υπέδαφος, νησιά, ενεργειακούς πόρους, κλπ).

Σε όλα αυτά έρχεται και η τραγική διαπίστωση ότι για άλλη μια χρονιά θα πάνε πολύ λιγότερα Ελληνόπουλα στα σχολεία. Για άλλη μια χρονιά δεν θα λειτουργήσουν κάποια σχολεία γιατί δεν θα έχουν μαθητές. Δυστυχώς σβήνουμε σαν Έθνος. 

Έχουμε ένα απαράδεκτο εκπαιδευτικό σύστημα, που το κατέστρεψαν μεθοδικά οι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων. Αυτή η στρεβλή εκπαίδευση είναι η κύρια αιτία της δυστοπικής κοινωνίας που ζούμε. Ο μεγάλος Έλληνας Ίων Δραγούμης έλεγε: «Η Παιδεία σε ένα Έθνος φανερώνει τη διανοητική του κατάσταση». Όλα μπορούν να αλλάξουν αν ο ″δάσκαλος″ γαλουχήσει τα Ελληνόπουλα, με τους ακρογωνιαίους λίθους πάνω στους οποίους στηρίζεται όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα του Ελληνικού Πολιτισμού: Την αναζήτηση της Αλήθειας, την αγάπη για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη. Δεν επιλέχθηκε τυχαία η φωτογραφία από το εξώφυλλο του σχολικού βιβλίου του 1901. Αυτός ο δάσκαλος, με το τριμμένο σακάκι, έδωσε σωστή παιδεία στους μαθητές. Τους έμαθε να αγαπούν την Ελλάδα. Να είναι νικητές στη ζωή. Οι εικονιζόμενοι μαθητές που έλαβαν τέτοια Παιδεία, είναι αυτοί που σαν κληρωτοί στρατιώτες δημιούργησαν το έπος των Βαλκανικών Πολέμων και διπλασίασαν την Ελλάδα.

Μην κάνουμε το χατίρι στους απάτριδες. Ας διαπαιδαγωγήσουμε σωστά τη νεολαία μας. Ας της εμπνεύσουμε πίστη στο τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια». Ας την ατσαλώσουμε με Ιδανικά. Ας της εμφυσήσουμε αρειμάνιο πνεύμα, δύναμη, πεποίθηση για τη νίκη. Τότε ως δια μαγείας θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα (υπογεννητικότητα, εγκληματικότητα, οικονομικά, εργασιακά, μάστιγα ναρκωτικών, λαθρομετανάστευση κλπ), που έχουν βυθίσει στο τέλμα της απογοήτευσης τον Έλληνα. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν όλα τα υλικά μέσα χειραγώγησης και εκμαυλισμού του Έθνους μας, αλλά εμείς έχουμε το υπερόπλο που λέγεται Ελληνικό αίμα. Είναι αυτό που δημιούργησε Φιλοσοφία, Λογική, Αθλητισμό, Θέατρο, Λογοτεχνία, Καλές Τέχνες, Ήρωες, ότι αποκαλούμε σήμερα Πολιτισμό (σημειώστε ότι όλες αυτές οι λέξεις – έννοιες είναι αμετάφραστες σε όλες τις άλλες γλώσσες). Φυσικά φτιάξαμε και Θερμοπύλες και κοσμοκρατορίες και Παρθενώνες. Όλες οι παγκόσμιες Αξίες είναι δημιούργημα του Ελληνικού Πολιτισμού. Μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση ″αγκαλιασμένη″ με τον λαό μας, θα αντέστρεφε άρδην όλη αυτή την δύσκολη για το Έθνος μας συγκυρία.

Ο Δούρειος Ίππος πέρασε τα τείχη μας. Από την κοιλιά του δεν βγαίνουν ρωμαλέοι Αχαιοί πολεμιστές αλλά δουλικοί πολιτικάντηδες, προπαγανδιστές με αποστεωμένο ψυχικό κόσμο. Τους βλέπουμε. Ανοίγουν τις πύλες της Πατρίδας μας για να εισέλθουν τα στίφη των παγκοσμιοποιητών. Και εσύ Έλληνα, θα τους αφήσεις; Μόνο η πραγματική Ελληνική Παιδεία, η Παιδεία που βασίζεται στον Ελληνικό Πολιτισμό Ελευθέρων Πολιτών, μπορεί να διαλύσει αυτόν τον Δούρειο Ίππο. Μπορεί να σφραγίσει τις πύλες της Χώρας για να μην εισέλθει ο πολυπολιτισμός των δούλων και της θολοκουλτούρας. Ο Εθνικός μας Ύμνος είναι ύμνος προς την Ελευθερία και όχι προς την δουλεία και την υποταγή.             

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στήνει Θερμοπύλες σε όλη αυτήν την ηθική καταβαράθρωση, σε όλη αυτή την εξαθλίωση και συρρίκνωση του Ελληνισμού. Με τη δική σου βοήθεια θα αποτελέσουμε τη θρυαλλίδα για ένα ξεπέταγμα της Ελληνικής ψυχής. Ένα απ’ αυτά τα υπέροχα ξαφνιάσματα της φύσης, αυτής της μοναδικής Ελληνικής φυλής, που ενάντια σε κάθε λογική και πάνω από αριθμούς και συσχετισμούς δυνάμεων, γράφουν Ιστορία. Αρκεί να διαβάσεις καλέ μου αναγνώστη το πρόγραμμα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για την Παιδεία και αμέσως θα καταλάβεις πόσο εύστοχος είναι ο τίτλος του παρόντος άρθρου.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ιδρυτής του Ηλίας Κασιδιάρης εύχονται ολόψυχα: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα και στους Εκπαιδευτικούς τους». Αλλά ας αφήσουμε και τον Όμηρο να ευχηθεί, να παροτρύνει τα Ελληνόπουλα: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν». Ή σε ελεύθερη μετάφραση: «Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης