Τα επακόλουθα του ανθελληνισμού

Έλληνες  09/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Οδυσσέας Δερβός,

Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Εδώ και δεκαετίες, απ’ όλες τις κυβερνήσεις, τέως και νυν, βιώνουμε ως Έλληνες την αδικία, την εξαθλίωση, την περιθωριοποίηση και την απαξίωση. Η αρχή του τέλους ξεκίνησε από τα δυσβάσταχτα μνημόνια που υπέγραψαν με χέρια και με πόδια σύσσωμες σχεδόν όλες οι παρατάξεις εντός της Βουλής. Κανείς δεν τόλμησε εξ αυτών να ρωτήσει τον ελληνικό λαό πριν πάρει τέτοιου είδους οδυνηρές αποφάσεις γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν. Και πώς να τον ρωτήσουν, άλλωστε, αφού εκτελούσαν εντολές ξένων παραγόντων και συμφερόντων;

Όταν πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έγινε μια δημοσκόπηση για το θεαθήναι επί ΣΥΡΙΖΑ και το 62% "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού μετατράπηκε ως δια μαγείας σε "ΝΑΙ". Πώς να ξεχάσει κανείς την προδοτική συνθήκη των Πρεσπών; Ή τα σκληρά μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία, ενώ οι κυβερνώντες έκαναν συμπόσια εν μέσω λοκντάουν; Εκείνοι που τρώνε και πίνουν στην υγειά του κορόιδου, μας άφησαν απροστάτευτους στις πυρκαγιές και στο έλεος του χιονιά.

Κι αν νομίζετε ότι τελείωσα εδώ, πλανάστε πλάνην οικτράν. Οι ίδιοι, εξυπηρετώντας πάντα ξένα συμφέροντα, έχοντας στο περιθώριο τον Έλληνα πολίτη και αψηφώντας την Εθνική μας κυριαρχία, έστειλαν όπλα στην Ουκρανία, αποδυναμώνοντας έτσι τα νησιά μας και αφήνοντάς τα εκτεθειμένα στο έλεος κάθε εξωτερικού εχθρού. Αλλά καθώς φαίνεται, ο εσωτερικός εχθρός είναι χειρότερος. Η "δημοκρατία" που επικαλείστε "κύριοι", είναι δύσοσμη και αφόρητη. Το μόνο που καταφέρατε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα νέο πολίτευμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την "δικτατορευομένη δημοκρατία". Επιλεκτική, μπορώ να επισημάνω.

Αλλά τα δεινά του Έλληνα δε σταματούν ούτε εδώ. Τα εθνοπροδοτικά τους σχέδια, οδεύουν μελλοντικά στο να καταργήσουν και την ονομασία Έλληνας - Ελληνίδα! Αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που θέλουν να προωθήσουν, είναι η αντικατάσταση του/της Έλληνα/Ελληνίδας σε Ελλαδίτη και Ελλαδίτισσα, που συνεπάγεται μελλοντικά αφενός την εξάλειψη του ελληνικού έθνους και αφετέρου την ελληνοποίηση με "νόμιμα έγγραφα" του κάθε λαθροεισβολέα! Είναι πλέον ευνόητο το τι ετοιμάζουν οι κυβερνώντες, πρίμο-σεκόντο με τους υπολοίπους του κοινοβουλίου, διότι υπερψηφίστηκε από όλους, μηδενός εξαιρουμένου.

Θα μας βρουν όμως απέναντί τους! Ως Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν αποδεχόμαστε τέτοιου είδους κατάπτυστες νομοθεσίες που απώτερο σκοπό έχουν τον αφανισμό του ελληνικού έθνους! Δεν διαπραγματευόμαστε για οτιδήποτε αφορά την αλλοτρίωση της σημασίας του όρου "Έλλην" και δίνουμε καθημερινά τον αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης