Τροπολογία της ντροπής για τη φίμωση του αντισυστημικού Τύπου

Έλληνες  23/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Να πλήξει ευθέως την ελευθεροτυπία και να φιμώσει τις ανεξάρτητες εφημερίδες που ασκούν, ως οφείλουν, κριτική στην εκάστοτε εξουσία επιχειρεί η κυβέρνηση, καταθέτοντας μαύρα μεσάνυχτα στη Βουλή πραξικοπηματική τροπολογία!

«Σε περίπτωση παράβασης επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης». Μόνο που το ΕΣΡ είναι απολύτως αναρμόδιο, καθώς, όπως σαφώς ορίζει το άρθρο 15 του Συντάγματος, σκοπός του είναι η λειτουργία της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης. Ο Αθανάσιος Κουτρομάνος είναι πρόεδρος του ΕΣΡ, διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, παιδί του βαθέος συστήματος, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας!

Η αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική ρύθμιση κατατέθηκε αιφνιδιαστικά στο ελληνικό Κοινοβούλιο λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Δευτέρας, δίχως να έχει προηγηθεί καμία απολύτως διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς, δηλαδή με τους ιδιοκτήτες Τύπου, τους δημοσιογράφους και την ΕΣΗΕΑ.

Είναι εμφανές πως η κυβέρνηση στοχεύει συγκεκριμένα να «αποτελειώσει» λίγους εκδότες, που τις ασκούν κριτική και δεν κατάφερε να τους ελέγξει με την εξαγορά τύπου λίστας Πέτσα και όχι μόνο.

Είναι επίσης εμφανές ότι όλα τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης πανηγυρίζουν για την συγκεκριμένη τροπολογία.

Οι φωτογραφικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο για την χειρότερη κυβέρνηση που είδε ποτέ ο τόπος.

Η ελευθερία της έκφρασης, η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και ο πλουραλισμός κατοχυρώνονται στον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή με ντροπιαστικές για τη Δημοκρατία τροπολογίες! Δεν θα της περάσει!

Δημοσιογράφοι Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης