Υποκρισία Μητσοτάκη για το Τατόι

Έλληνες  30/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Πατρίδα μας χάνεται και ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Μητσοτάκη να διαθέσει πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ για να ανακαινίσει τα βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Και μάλιστα πήγε στην Σκωτία για να πάρει ιδέες από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Δεν γνωρίζει ο άνθρωπος, ότι στην Πατρίδα μας υπάρχουν εξαίρετοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί περιβάλλοντος και άλλες παρεμφερείς επιστημονικές ειδικότητες, που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν καλύτερα και οικονομικότερα στην ανακαίνιση του κτηριακού συγκροτήματος.

Όταν δίνει αύξηση στον κατώτατο μισθό δύο ευρώ την ημέρα, ξοδεύει εκατομμύρια για ένα έργο που τα τελευταία 50 χρόνια το πολιτικό σύστημα ουδόλως ενδιαφέρθηκε. Αντίθετα, επέδειξε ασέβεια και επέτρεψε να λεηλατηθεί και να υποστεί σοβαρές ζημίες.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει για τα ολυμπιακά ακίνητα που τα πλήρωσε πολύ ακριβά ο Ελληνικός λαός και τα έχουν αφήσει να σαπίζουν, όπως επίσης και για ένα σωρό άλλα εμβληματικά κτήρια, με τεράστια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά που και αυτά έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Βαλασίδης Δημήτριος

Συνταγματάρχης ε-α, Οικονομολόγος-ΜΒΑ, Συγγραφέας

Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης