Ανησυχεί ο Οικονόμου στον ΣΚΑΪ: «Μην υποτιμάτε τα ποσοστά του Κασιδιάρη» (Βίντεο)

Έλληνες  01/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις έχουν ευθεία εντολή από το καθεστώς Μητσοτάκη να πετσοκόβουν τα εκλογικά ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, παρόλα αυτά όλοι ομολογούν ότι είμαστε το πρώτο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα με μεγάλη δυναμική εισόδου στην επόμενη βουλή.

Αυτό τόνισε εμμέσως και ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Οικονόμου του ΣΚΑΪ προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για την επερχόμενη Νίκη των ΕΛΛΗΝΩΝ. Σήμερα λένε: «Μην υποτιμάτε τα ποσοστά του Κασιδιάρη», μετά τις εκλογές και την είσοδό μας στην βουλή θα δικαιολογούνται: «Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει, αλλά υπήρχε κρυφή ψήφος κλπ». Έχουμε επιτύχει κάτι πρωτοφανές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ένα νεοσύστατο κόμμα με ολοκληρωτικό πόλεμο από ολόκληρο το καθεστώς, με εμένα που έχω την τιμή να είμαι ο ιδρυτής του να κλείνω δυόμιση χρόνια της ζωής μου παρανόμως στις φυλακές και παρόλα αυτά να νικάμε το σύστημα σε όλα τα μέτωπα.

Το διακύβευμα του αγώνα μας τεράστιο. Να υπάρχει μια ισχυρή εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε όλες τις δυνάμεις του εθνομηδενισμού από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι Νέα Δημοκρατία. Είναι καθήκον κάθε Έλληνα πατριώτη να δώσει το παρών σε αυτόν τον μεγάλο και όμορφο αγώνα.

Ηλίας Κασιδιάρης  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης