Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Έλληνες  22/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με ένα προκλητικό κείμενο που στρέφεται ενάντια σε θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος η νούμερο ένα φιλοκυβερνητική στήλη του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ πανηγυρίζει για την παράνομη διακοπή της ομιλίας μου στη ΔΕΘ από ένοπλους κρατικούς υπαλλήλους. Διαβάζοντας το επίμαχο άρθρο αντιλαμβάνονται ακόμα και οι αδαείς πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταργήσει de facto τη Δημοκρατία, καθώς στερεί βιαίως την ελευθερία του λόγου από τον μοναδικό πραγματικό πολιτικό της αντίπαλο.

Είναι τόσο προκλητικοί οι κυβερνώντες που, αφού διαπράττουν τα εγκλήματά τους εις βάρος του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη συνέχεια καθοδηγούν τους έμμισθους προπαγανδιστές τους να εκθειάζουν και να εξυμνούν τα κακουργήματα αυτά. Οι υβριστικές και προσβλητικές αναφορές του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ σε δήθεν «ναζιστικά κηρύγματα» θα απαντηθούν με κάθε πρόσφορο ένδικο μέσο. Πέραν αυτού, οι πανηγυρισμοί του για την παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση του δικαιώματός μου να εκφράζομαι και να ομιλώ ελεύθερα συνιστούν μεγάλη πολιτική νίκη για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι εχθροί της ελευθερίας παραδέχονται δημόσια πως αδυνατούν να μας αντιμετωπίσουν σε επίπεδο πολιτικό μέσω του διαλόγου και των επιχειρημάτων. Έτσι, επιστρατεύουν ΜΑΤ, γκλομπς, ασπίδες και όπλα, αναδεικνύοντας το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό της διεφθαρμένης δικτατορίας που δεν διστάζει να καταπατήσει τις θεμελιώδεις αρχές του Πολιτεύματος, για να περιορίσει την ραγδαία άνοδο του κόμματός μας.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας

Υ.Γ. Η ομιλία μου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε περισσότερο κόσμο απ’ αυτήν του Μητσοτάκη στο Βελλίδειο και το γεγονός αυτό πόνεσε τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας αναδημοσιεύουμε το επίμαχο άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Κομματάρχης από το κελί γίνεται;

Το περασμένο Σάββατο, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πλήθος κόσμου είχε βγει στους δρόμους. Άλλος για να διαδηλώσει για την οικονομία, άλλος να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβέρνησης και οι «ψεκασμένοι» για να αντιδράσουν γι’ αυτά τα «εργαλεία του διαβόλου», τα εμβόλια. Υπήρχε, όμως, και μια συγκέντρωση, όχι τίποτε πολυπληθής, που έκανε αίσθηση. Ήταν πρώην Χρυσαυγίτες που βρήκαν στέγη στο κόμμα του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, τους «Έλληνες για την Πατρίδα”. Μάλιστα, η συγκέντρωση είχε προαναγγελθεί από το κόμμα του τρόφιμου των φυλακών Δομοκού και είχε ειπωθεί ότι θα μιλούσε και ο ίδιος ο Κασιδιάρης στους συγκεντρωμένους. Πώς; Εκμεταλλευόμενος τη Δημοκρατία και έχοντας το δικαίωμα που έχει ο κάθε φυλακισμένος να παίρνει τηλέφωνο από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και να μιλά σε όποιον θέλει, ακόμη και σε μια πολιτική συγκέντρωση. Το έκανε μια φορά σε συγκέντρωση στην Αθήνα, είχε επιχειρήσει να το κάνει και μια ακόμη, όμως, κάποιοι είπαν «ως εδώ και μη παρέκει». Γιατί άλλο να τηλεφωνείς στους γονείς σου, τη σύζυγό σου ή στον δικηγόρο σου, κι άλλο να κάνεις ναζιστική προπαγάνδα στους λίγους, αμετανόητους, οπαδούς σου. Κι όπως καταλαβαίνετε… ο Ηλίας δεν μπορεί πλέον να είναι κομματάρχης μέσα από το κελί. Όπως του «κόπηκε» η διάθεση να κάνει ακόμη και ραδιοφωνική εκπομπή από τη φυλακή, έτσι θα πρέπει να «κοπεί» και η πρόθεσή του να μιλά στις συγκεντρώσεις. Και ο νοών νοήτω…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης