Απίστευτο: Το Δ.ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης αρνείται να εγγράψει σπουδάστρια αν δεν εμβολιαστεί!

Έλληνες  22/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτο περιστατικό μας κατήγγειλε μια μητέρα που αγωνιά για το μέλλον του παιδιού της. Συγκεκριμένα, η κόρη της πέρασε επιτυχώς στην ειδικότητα βοηθών νοσηλευτικής του Δ.ΙΕΚ Αλεξανδρουπόλεως.

Αφού επισκέφθηκαν την πόλη για να βρουν σπίτι και να τακτοποιηθεί το παιδί, δέχθηκαν τηλεφώνημα από την σχολή ότι δεν μπορεί να γίνει εγγραφή αν το κορίτσι δεν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου!

Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να εξηγήσει στους αρμόδιους, ότι οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους με 2 rapid test εβδομαδιαίως. Ήταν ανένδοτοι. Η απάντηση της σχολής ήταν ότι σαν υγειονομικό προσωπικό (!) ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός!

Πραγματικά απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται, ότι σε καμία ανακοίνωση της συγκεκριμένης σχολής δεν αναφέρεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ως προαπαιτούμενο εγγραφής, έτσι η ενημέρωση των γονέων γίνεται τηλεφωνικώς!

Ερωτάται το Υπουργείο Παιδείας και η Διοίκηση της συγκεκριμένης σχολής: σε περίπτωση ανεπιθύμητης παρενέργειας από το εμβόλιο ποιος θα πάρει την ευθύνη;

Το Εθνικό Κόμμα Έλληνες λέει ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα, ΟΧΙ στον διχασμό!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης