Δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Ο άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Πορτοσάλτε, ομολόγησε τη «συνεργασία»

Έλληνες  19/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι γνωστό πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία γλυκοκοιτάει πολιτικά τον Κυριάκο Βελόπουλο. Από την άλλη ο ίδιος ο Βελόπουλος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία, να αποτελέσει ένα χρήσιμο προϊόν στο μέλλον, καθώς γνωρίζει και ο ίδιος ότι αποτελεί βαλβίδα εκτόνωσης μιας χρήσης.

Δεν είναι μόνο το πισωγύρισμα με τη συμφωνία των Πρεσπών που από προδοσία έγινε ένα… λάθος για τα δύο κόμματα. Είναι η συνάντηση του Γεραπετρίτη στο προσωπικό γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου, στην οποία στάθηκαν άτυχοι μιας και δεν περίμεναν να πέσουν σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες και να μαθευτεί.

Αλήθεια τί συμβαίνει με εκείνη την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών για το προϊόν «Βυζαντινόν» που διαφήμιζε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ως «ασπίδα» στον κορωνοϊό και στην πνευμονία; Πού κόλλησε η έρευνα;

Ο Πορτοσάλτε ομολόγησε πως ο Βελόπουλος προορίζεται για παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας

Και να ήταν μόνο αυτά; Στα σημερινά λοιπόν. Πλέον υπήρξε και η ωμή παραδοχή από τον άτυπο εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που έκανε λόγο δημοσίως για «σοβαρή Ελληνική Λύση, που θα μας χρησιμεύσει στο μέλλον».

«Όσοι παρακολουθούν επισταμένως τη Βουλή μου λένε πόσο σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Σοβαρεύει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Φέρνω την πληροφορία που μου λένε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση. Λέω μερικά πράγματα που μπορούν να μας χρησιμεύσουν στο μέλλον», πρόσθεσε.

Πλέον και ο πιο δύσπιστος καταλαβαίνει ότι το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελεί ένα πολιτικό παραμάγαζο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μακριά από τα κόμματα εξουσίας, τα κόμματα της διαφοράς, τα κόμματα της διαπλοκής, η μόνη πατριωτική επιλογή είναι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, για να μην εξαπατηθεί ποτέ ξανά ο Έλληνας ψηφοφόρος. Γι’ αυτό πολεμούν ΕΝΩΜΕΝΟΙ το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Γι’ αυτό ο Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε την περίφημη τροπολογία του Μαυρουδή Βορίδη. Γι' αυτό φοβούνται τόσο πολύ την φωνή της λογικής, της αλήθειας, του πατριωτισμού! Τη φωνή του Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης