Δημοκρατία αλά καρτ!

Έλληνες  24/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία θα υπέθετε κανείς ότι δικαίωμα στον δημόσιο διάλογο έχουν άπαντες, έτσι ώστε ο παρατηρητής (στην προκειμένη περίπτωση ο πολίτης) να ακούει και τις δυο πλευρές ελεύθερα και εν συνεχεία να βγάζει απερίσπαστα και ανεπηρέαστα τα δικά του συμπεράσματα.

Στην Δημοκρατία του Μητσοτάκη ωστόσο, δικαίωμα να ομιλούν έχουν μόνο όσοι λιβανίζουν την κυβέρνηση και βεβαίως μόνο όσοι "ειδικοί" έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το κυβερνητικό αφήγημα. Κανένας αντίλογος, πόσο μάλλον δε και διάλογος.

Αντίθετα, όσους φοβάται η κυβέρνηση τους καταδιώκει ή τους στερεί -αντισυνταγματικά- το δικαίωμα να εκφέρουν πολιτική άποψη, όπως έκαναν και με τον Ηλία Κασιδιάρη. Είναι λυπηρό, την χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία να την διοικούν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την νομιμότητα αλλά και την λογική.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύει στην πραγματική Δημοκρατία και τον πλουραλισμό των απόψεων. Μια Δημοκρατία που δεν θα κυριαρχεί η ανομία και η πολιτική διαφθορά. Μια Δημοκρατία, που ο Έλληνας πολίτης θα έχει άμεση συμμετοχή σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν, με την διενέργεια δημοψηφισμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων θα είναι οριστικά, αμετάκλητα και άμεσα εφαρμόσιμα.

Μια Εθνική Κυβέρνηση οφείλει και επιβάλλεται να εξυπηρετεί το έθνος και την πατρίδα και κατά τούτο θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να δίνεται βήμα στον λαό να ακουστεί. Εμείς, δεν βλέπουμε τους συμπατριώτες μας σαν πελάτες, τους οποίους θυμόμαστε κάθε τέσσερα χρόνια και αυτό για ψηφοθηρία. Για μας, η ζώσα κοινωνία και οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος με το μέλλον και όλοι μαζί αποτελούμε την μεγάλη οικογένεια που ακούει στο όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αν θέλεις και η δική σου φωνή να ακουστεί, στήριξε το κίνημά μας, έλα σε επαφή μαζί μας και μοιράσου τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σου. Στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ακούμε και ακουγόμαστε όλοι!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης