Εξώδικο Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για παραπλανητικό πρωτοσέλιδο

Έλληνες  09/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αυστηρή προειδοποίηση μέσω εξωδίκου απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου με σημερινό πρωτοσέλιδό της απέκρυψε τα ποσοστά μας, όπως αυτά έχουν παρουσιαστεί επίσημα από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, εμφανίζοντας ΨΕΥΔΩΣ άλλο κόμμα στη θέση μας. Ακολουθεί απόσπασμα του εξωδίκου:

Ενώπιον παντός Δικαστηρίου και πάσης Αρχής

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Ηλία Κασιδιάρη,

Ιδρυτή πολιτικού κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα»

ΚΑΤΑ

Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας έχετε αλλοιώσει τα αποτελέσματα των ερευνών των εταιρειών δημοσκοπήσεων, αποσιωπώντας και αποκρύπτοντας το ποσοστό  του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα». Συγκεκριμένα οι αναφορές σας στις δημοσκοπήσεις των κάτωθι εταιρειών είναι ψευδείς και παραπλανητικές.

  • Εταιρεία Pulse – Τον Σεπτέμβριο του 2021 κατέγραψε τους «Έλληνες για την Πατρίδα» σε ποσοστό 1.5%, ενώ κανένα άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δεν ξεπέρασε το 1%. Στο πρωτοσέλιδό σας όμως έχει αποσιωπηθεί το εκλογικό μας ποσοστό και έχει εμφανιστεί ΨΕΥΔΩΣ άλλο κόμμα στη θέση μας.
  • Εταιρεία Metron Analysis – Τον Σεπτέμβριο του 2021 κατέγραψε τους «Έλληνες για την Πατρίδα» σε ποσοστό 1.8%, το υψηλότερο ποσοστό εξωκοινοβουλευτικού κόμματος. Στο πρωτοσέλιδό σας έχει αποσιωπηθεί το εκλογικό μας ποσοστό και έχει εμφανιστεί ΨΕΥΔΩΣ άλλο κόμμα στη θέση μας.
  • Εταιρεία GPO -  Τον Αύγουστο του 2021 κατέγραψε τους «Έλληνες για την Πατρίδα» σε ποσοστό 1.5%, ποσοστό που δημοσιεύθηκε και σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας. Στο σημερινό πρωτοσέλιδό σας, όμως, έχει αποσιωπηθεί το εκλογικό μας ποσοστό και έχει εμφανιστεί ΨΕΥΔΩΣ άλλο κόμμα στη θέση μας.

Επίσης, στη μέτρηση της εταιρείας MRB το κόμμα μας κατέγραψε ποσοστό 2% και πάλι το υψηλότερο για τα κόμματα εκτός Βουλής. Σημειώνουμε, επίσης, ότι στις εκλογές του 2019 το κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα» δεν έλαβε μέρος, καθότι προέβην στην ίδρυσή του τον Ιούνιο του 2020.

ΕΠΕΙΔΗ,

Η απόκρυψη του ποσοστού μας όπως αυτό κατεγράφη απ’ όλες τις μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων και η αλλοίωση των αποτελεσμάτων των σχετικών ερευνών συνιστούν διασπορά ψευδών ειδήσεων και απόπειρα παραπλάνησης του εκλογικού σώματος,

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ

  1. Την άμεση επανόρθωση της εν λόγω αβλεψίας και την ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού για την πραγματική εκλογική δύναμη του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», όπως αυτή κατεγράφη στις έρευνες ΟΛΩΝ των εταιρειών δημοσκοπήσεων.
  2. Την δημοσίευση του παρόντος Εξωδίκου στην πρώτη σελίδα του επομένου φύλλου της εφημερίδας σας.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου,

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης