Ηλίας Κασιδιάρης: Η επιστολή μου στους νικητές των Ιταλικών εκλογών Giorgia Meloni και Matteo Salvini

Έλληνες  26/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η μεγάλη νίκη των Εθνικών Δυνάμεων στην Ιταλία σηματοδοτεί την απαρχή ενός κοινού πανευρωπαϊκού αγώνα με στόχο τη διάσωση των υπέρτατων Αξιών: Της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Τα Έθνη της Ευρώπης και προπαντός το Ελληνικό Έθνος, που διέδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, αντιμετωπίζουν μείζονα προβλήματα επιβίωσης. Οι μεγάλοι κίνδυνοι: Της ισλαμοποίησης, του δημογραφικού ζητήματος, καθώς και της ανέχειας και της ενεργειακής ανεπάρκειας, που πηγάζουν από την άφρονα πολιτική των Βρυξελλών, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με στιβαρές Εθνικές κυβερνήσεις.

Η Ιταλία μας δείχνει το δρόμο μαζί με τη Σουηδία και την Ουγγαρία του Βίκτορος Όρμπαν. Ένας νέος άνεμος ανανέωσης πνέει σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύντομα θα κυριαρχήσει ενάντια στα διεφθαρμένα διεθνιστικά μορφώματα του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού. Οι Εθνικές Δυνάμεις ανασυντάσσονται και γιγαντώνονται γιατί δίνουν άμεσες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που πλήττουν τους ευρωπαίους πολίτες.

Απέναντι σε αυτές τις βαρυσήμαντες διεθνείς εξελίξεις, το εγχώριο πολιτικό Κατεστημένο αντιδρά σπασμωδικά, παραβιάζει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας. Μοναδικός λόγος της παράνομης φυλάκισής μου είναι ο φόβος του Συστήματος να μην επαναληφθούν και στην Ελλάδα οι εξελίξεις της Ιταλίας, όπου το Εθνικό κόμμα της Giorgia Meloni σάρωσε και από το 4% έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο κόμμα εξουσίας.

Με αφορμή τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του νέου εθνικού κυβερνητικού συνασπισμού στη Ρώμη, απέστειλα επιστολή στην αυριανή πρωθυπουργό της Ιταλίας, καθώς και στον κυβερνητικό της εταίρο και αρχηγό της Λέγκα, όπου επεσήμανα τη λαμπρή προοπτική των κοινών μας Αγώνων υπέρ της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.

Το μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ιωάννα Καραδήμα, παραδίδει την επιστολή του Ηλία Κασιδιάρη προς την Giorgia Meloni, στον βουλευτή και υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος Fratelli d'Italia, Paolo Trancassini.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης