Ηλίας Κασιδιάρης: O Σμηνίτης Μητσοτάκης και τα Rafale που, αντί για πυραύλους, μετέφεραν ψήφους!

Έλληνες  19/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στρατηγική του πρώτου αποφασιστικού πλήγματος και το σχέδιο ανάπτυξης ελληνικού πολεμικού UAV

Του Ηλία Κασιδιάρη,

Ιδρυτή Εθνικού Kόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε να αναλάβει πρωθυπουργός ο μπαμπάς του για να παρουσιαστεί στην αεροπορία σε προχωρημένη ηλικία και να υπηρετήσει βυσματικά ως Σμηνίτης. Δεν πήγε στα σύνορα όπως όλοι εμείς οι απλοί πολίτες που κάναμε το χρέος μας προς την πατρίδα, υπηρετώντας εθελοντικά, σε μάχιμες μονάδες. Η καλοπέραση και οι ανέσεις που απολάμβανε ως σμηνίτης ο Μητσοτάκης, ξεπερνούσαν τα αντίστοιχα προνόμια που διέθετε ο Τσίπρας ως ναύτης και ο Ευαγγελάτος ως τηλεπαρουσιαστής στο θωρηκτό του Αλαφούζου. Σήμερα ως πρωθυπουργός θυμήθηκε και πάλι την Πολεμική Αεροπορία, αυτήν τη φορά όχι για να βολευτεί ως βύσμα, αλλά για να μετατρέψει μία νευραλγική πολεμική της βάση σε προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας. Τα Rafale που έφτασαν σήμερα στους Ελληνικούς αιθέρες για τον Μητσοτάκη δεν μετέφεραν βόμβες και πυραύλους Scalp αλλά ψήφους για τις προσεχείς εκλογές. Ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που η προσγείωση πολεμικών αεροσκαφών σε Ελληνικό έδαφος έγινε αντικείμενο αθλίας ψηφοθηρίας!

Τα Rafale είναι μία προηγμένη πλατφόρμα που μεταφέρει οπλικά συστήματα στρατηγικής κρούσης μέσα στην εχθρική ενδοχώρα. Κάτι αντίστοιχο με τα Mirrage 2000 που αγόρασε η Ελλάδα προ δεκαετιών και έφεραν και αυτά πυραύλους Cruise τους περίφημους Scalp με ακτίνα δράσης άνω των 600 χιλιομέτρων. Είχα κάνει ολόκληρη ανάλυση στην επιτροπή Άμυνας της Βουλής παρουσία του ΥΠΕΘΑ της Κύπρου για το σχέδιο μεταφοράς μιας μοίρας Mirrage 2000-5 στη βάση της Λάρνακας, που εκεί θα είχαμε το πλεονέκτημα του πρώτου αποφασιστικού πλήγματος βαθιά μέσα στο τουρκικό έδαφος με στόχο το αεροδρόμιο που προοριζόταν να αποτελεί βάση των εχθρικών F-35, τα όποια έπρεπε να πληγούν πριν την απογείωση τους. Στην εν λόγω απόρρητη επιτροπή μετείχαν και μουσουλμάνοι βουλευτές τους οποίους ο Ερντογάν είχε λίγες μέρες πριν αποκαλέσει «δικούς του». Η αντίδρασή μου σε αυτή την ευθεία προσβολή σε βάρος του Συντάγματος των Ελλήνων μου εξασφάλισε πρόστιμο 2.500 ευρώ και δικαστική δίωξη με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Νεοδημοκράτες και ΣΥΡΙΖΑίοι συνεργάστηκαν άψογα εναντίον μου τότε και τα ίδια αίσχη συνεχίζουν να κάνουν και σήμερα.

Σήμερα ο Μητσοτάκης θυμήθηκε την Πολεμική Αεροπορία για να στήσει μία ανέξοδη προεκλογική φιέστα όπως την είχε θυμηθεί και προ δεκαετιών για να περάσει ζάχαρη τη θητεία του. Η αγορά των Rafale από τη Γαλλία δεν συνιστά κάποια τρομερή επιτυχία της κυβέρνησης. Οι Γάλλοι πωλούν τα συγκεκριμένα συστήματα σε όποιες χώρες πληρώσουν και αυτό έχουν κάνει ήδη σε συνεργασία με κυβερνήσεις του αραβικού κόσμου. Παράλληλα με την αγορά μίας πανάκριβης πλατφόρμας όπως είναι τα Rafale και τα F-16, η  Ελλάδα έπρεπε να έχει επικεντρωθεί προ πολλού στη δημιουργία δικού της προγράμματος κατασκευής αεροσκαφών UAV εξοπλισμένων με πυραύλους. Τα τουρκικά μπαϊρακτάρ με τα φονικά οπλικά τους συστήματα έχουν επιχειρήσει με επιτυχία σε πολεμικά μέτωπα από την Αρμενία μέχρι τη Λιβύη. Η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέτει ανάλογο πολλαπλασιαστή στρατιωτικής ισχύος. Δεν το κάνει όμως εξαιτίας των πουλημένων και διεφθαρμένων της κυβερνήσεων.

Την ίδια ώρα τα ανδρείκελα της ΝΔ αρνούνται να επεκτείνουν την Αιγιαλίτιδα ζώνη από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια και εν συνεχεία να οριοθετήσουν ΑΟΖ με την Κύπρο, προκειμένου να προχωρήσουν σε εξόρυξη των πλούσιων ενεργειακών μας κοιτασμάτων. Αυτή η προδοσία του Εθνικού συμφέροντος δεν καλύπτεται με σχέσεις ψηφοθηρίας και μεγάλα λόγια από άκαπνους και εθνομηδενιστές πολιτικούς.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτει πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα Αναγέννησης της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας καθώς και ρηξικέλευθα σχέδια για την αναβάθμιση της ελληνικής αποτροπής και την εκμηδένιση κάθε εξωτερικής απειλής.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης