Ηχηρή απάντηση Κασιδιάρη στην ομιλία Ζελένσκι

Έλληνες  07/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με ένα αιχμηρό τουίτ ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την προκλητική ομιλία Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έγραψε:

"Ο τουρκόφιλος Ζελένσκι δεν είπε λέξη για τον Αττίλα, δεν τόλμησε να αναφέρει το παραμικρό για την βάρβαρη τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο μας. Να τους χαίρεστε τους "συμμάχους" σας Μητσοτάκηδες, τσιπραίοι, πασόκοι και λοιποί ανθέλληνες".

Επιπλέον, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε την άθλια υποκρισία της κυβέρνησης και των λοιπών κομμάτων αναφορικά με την εμφάνιση μελών του τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή:

"Ο Μητσοτάκης και το παραδικαστικό του κύκλωμα με κρατούν παράνομα στη φυλακή, όχι λόγω κάποιας πράξης μου, αλλά μεταχειριζόμενοι την άθλια συκοφαντία περί δήθεν "ναζιστικής ιδεολογίας". Την ίδια στιγμή, όχι μόνο δίνουν κοινοβουλευτικό βήμα στους πραγματικούς ναζί του τάγματος Αζόφ (που αποτελούν επισήμως μονάδα του ουκρανικού στρατού), αλλά τους εξοπλίζουν με όπλα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτές τις βρώμικες μεθοδεύσεις, που πλήττουν το εθνικό συμφέρον και το Πολίτευμα της χώρας, θα τις πληρώσει πολύ ακριβά στις εκλογές η ανθελληνικη παράγκα της ΝΔ".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης