Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Έλληνες  12/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος της Νεολαίας και του Πανελληνίου Συμβουλίου

Το Σάββατο που μας πέρασε το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε από ελληνικές σημαίες. Από χιλιάδες Έλληνες πατριώτες στην πλειονότητά τους νέα παιδιά που επιτέλους βλέπουν μια ελπίδα για το μέλλον της αγαπημένης μας πατρίδας. Στέλνοντας μήνυμα στην ανθελληνική κυβέρνηση του Μητσοτάκη ότι ο εθνικισμός στην Ελλάδα όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά ίσα ίσα τώρα αρχίζει, τώρα αναπτύσσεται, τώρα ετοιμάζεται να ανθήσει.                                                                                         

Δεν ήρθαν να ακούσουν υποσχέσεις για διορισμούς, ούτε μια φθηνή παροχολογία μιας εύκολης ζωής. Αυτά τα έλεγε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ. Ήρθαν να ακούσουν την ελεύθερη φωνή ενός νέου ανθρώπου που στα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής του βρίσκεται αιχμάλωτος ενός αντεθνικού καθεστώτος. Και όταν ήρθε η ώρα που ακούστηκε η φωνή του Ηλία πραγματικά σείστηκε η περιοχή γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Η προσέλευση του κόσμου πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και ανάγκασε ακόμα και συστημικά μέσα  να αναφέρουν την εκδήλωση (έστω και αν απέκρυψαν τις χιλιάδες των συγκεντρωμένων παρουσιάζοντας τον αριθμό όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση σε 200 - 300 άτομα, ενώ ακόμα και οι φωτογραφίες που παρουσίασαν οι ίδιοι τους διαψεύδουν).

Η δυναμική πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μετέφερε το μήνυμα της εθνικής αφύπνισης. Του αγώνα να ξανακάνουμε την Ελλάδα μας μια ισχυρή και περήφανη χώρα, όπου ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια.

Η συγκέντρωση του Σαββάτου ήταν η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που 2 χρόνια πριν φυλακίζοντας τον Ιδρυτή του Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη, πίστευαν ότι θα σημάνει η διάλυση του Εθνικού Κόμματος. Το πόσο λανθασμένη ήταν αυτή η εκτίμηση θα το αντιληφθούν σε λίγους μήνες:

Το βράδυ των εκλογών όταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα εκλεγεί πανηγυρικά βουλευτής μέσα από την φυλακή. Λίγη υπομονή σε φίλους και εχθρούς λοιπόν!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης