Η πλατεία Συντάγματος γέμισε από… Ισλάμ! Εικόνες ντροπής!

Έλληνες  01/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος,

Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ

Σίγουρα η αποτυχημένη κυβέρνηση της ΝΔ και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση από όλα τα κόμματα, όχι μόνον δεν κάνουν κάτι θετικό για την Ελλάδα, αλλά αδιαφορούν και εργάζονται εναντίον των Ελλήνων!

Αν όσοι είναι τώρα μέσα στη βουλή τολμήσουν να κάνουν έναν απολογισμό του προηγούμενου έτους, σίγουρα δεν θα βάλουν αυτές τις καταστάσεις μέσα στον απολογισμό τους. Θα τις κρύψουν γιατί δεν τολμάνε να φανερώσουν την αληθινή κατάσταση, την κατάντια που έχουν φέρει κυρίως στους εαυτούς τους. Πού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ με την νεολαία τους και τα "τάγματά" τους; Μόνο για τραμπουκισμούς και ψευτοεκδηλώσεις είναι; Πού είναι η Ελληνική Λύση; Κανένας τους δεν πρότεινε στον κόσμο να βγει και να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους σε ανοικτούς χώρους. Πού είναι το ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ, που δηλώνει σκληρότερο και από την ΝΔ στον εγκλεισμό των πολιτών; Πού είναι η "Νέα Δημοκρατία", που μας έχει κλείσει μέσα και μας κοιμίζει συνέχεια με τους «αξιόλογους» δημοσιογράφους και τους καλεσμένους δήθεν ειδικούς της;

Ενώ η εστίαση κυριολεκτικά έχει αδειάσει, ενώ οι τσέπες μας έχουν από καιρό στεγνώσει, ενώ το εμπόριο αργοσβήνει, όλοι μαζί οι παραπάνω (αφού κανένας τους δεν διαμαρτυρήθηκε και βέβαια δεν έπραξε τίποτε),  έστειλαν 10 χιλιάδες αστυνομικούς να ελέγξουν την  τήρηση των μέτρων. Κανέναν από αυτούς βέβαια δεν έστειλαν στην Πλατεία Συντάγματος και στους εορτασμούς των Πακιστανών. Κανέναν δεν έστειλαν να ελέγξει εκεί την τήρηση των μέτρων, ή τουλάχιστον, είχαν τόσο διακριτική παρουσία που δεν τους είδαμε. Το κερασάκι ήταν η Πακιστανική τηλεόραση που έκανε μετάδοση των εδώ εορτασμών των συμπολιτών τους, απευθείας στο Καράτσι, με το πακιστανικό κανάλι URDU Greece να κάνει διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είχε γεμίσει με μουσουλμάνους άνδρες. Για ισότητα των φύλων και δικαιώματα των γυναικών βέβαια ούτε λόγος.

Και ενώ όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας, στην Τουρκία ο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι τα νησιά δεν ανήκουν στην Ελλάδα γιατί «δεν τήρησε τις συμφωνίες με βάση τις οποίες παραχωρήθηκαν». Τώρα ποιος τον έβαλε τοποτηρητή και ελεγκτή των συμφωνιών δεν γνωρίζω. Σίγουρα όμως ετοιμάζονται για δυναμικές διεκδικήσεις.

Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν τον κόσμο να βγαίνει στις πλατείες, όχι μόνο για να αγωνίζεται και να διεκδικεί αλλά και για να γιορτάζει. Μπορεί και πάλι να γίνει αυτό με τήρηση των μέτρων, μέτρων που μάλλον δεν ισχύουν για τους αλλοδαπούς. Πρέπει ο κόσμος να σταματήσει να υπνωτίζεται από τα συστημικά κανάλια, να αποκτήσει κρίση και άποψη και να αρχίσει να διεκδικεί όχι μόνο τα δικαιώματά του αλλά και την ίδια την  ελευθερία του που τώρα καταλαβαίνει ότι του την  έχουν στερήσει. 

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, το Εθνικό Κόμμα των Ελλήνων, είναι έτοιμο να δώσει πάλι πίσω στους Έλληνες, κυριολεκτικά την ζωή και την  αξιοπρέπειά τους. Γιατί και οι Έλληνες έχουν δικαιώματα, όχι μόνον υποχρεώσεις. Καλή χρονιά σε όλους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης