Η συμμετοχή για την υπεράσπιση του τόπου μας είναι αναγκαία

Έλληνες  10/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μηταράκης φαίνεται ως ο αδύναμος κρίκος εκπροσώπησης των μεσογειακών κρατών, αφού ήταν έτοιμος να αποδεχθεί την εποπτεία πρώτος σε όλη την Ευρώπη!

Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο το λέει άλλωστε: «τα κράτη μέλη θα πρέπει να στοχεύουν στην παροχή επαρκούς χωρητικότητας στους εν λόγω τόπους (Υπερδομές), λαμβανομένου υπόψη του αναμενόμενου φόρτου των αιτήσεων ασύλου».

Τα περί "άδειων Υπερδομών" και "κέντρων περαστικών και διερχομένων" είναι καραμπινάτη εξαπάτηση, αφού το κόστος δημιουργίας και λειτουργίας τους είναι τεράστιο. Αποδεδειγμένα έχουν προσπαθήσει, χρόνια τώρα, να τις εγκαταστήσουν στην παραμεθόριο παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Άλλωστε τα παρασιτικά κυκλώματα των ΜΚΟ (παρά τις εξαγγελίες συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα), έχουν κύκλο "εργασιών" και λόγο ύπαρξης μόνο αν τα νησιά δέχονται κόσμο.

Η κρίσιμη ώρα πλησιάζει. Ο Λέσβιος, ο Χιώτης, ο Εβρίτης, ο κάθε ακρίτας, πρέπει να είναι ενημερωμένος και αποφασισμένος. Η συμμετοχή για την υπεράσπιση του τόπου του είναι επιβεβλημένη. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και εκεί. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ!

ΕΛΛΗΝΕΣ Βορειοανατολικού Αιγαίου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης