Κασιδιάρης: Τριάντα χρόνια φυλακή στον Μητσοτάκη προβλέπει η Ποινική Νομοθεσία!

Έλληνες  08/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ισχυρή παρέμβαση του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Η υπόθεση των παράνομων υποκλοπών με εντολή Μητσοτάκη μέσω της απόλυτα ελεγχόμενης από το Μέγαρο Μαξίμου ΕΥΠ, έχει διάσταση πρωτίστως ποινική και μετά πολιτική. Οι παράνομες παρακολουθήσεις έχουν στόχο δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους και εγώ φυσικά έχω πέσει θύμα τους, όπως με ντοκουμέντα απέδειξα.

Εγκέφαλος και ενορχηστρωτής των υποκλοπών είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Ήταν τέτοιος ο παροξυσμός του να ελέγξει τα πάντα και να παρακολουθεί τους πάντες, που άφησε αμέτρητα ίχνη των εγκλημάτων του. Ο ίδιος μετέφερε με Προεδρικό Διάταγμα τον απόλυτο έλεγχο της ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο, σε σημείο που η Υπηρεσία δίνει λόγο για τα πάντα στον πρωθυπουργό. Το στοιχείο αυτό καίει τον Μητσοτάκη και το παρακρατικό κύκλωμα που συνέστησε. Ο ίδιος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να διοικεί την ΕΥΠ ακόμα και ένας αμόρφωτος σεκιουριτάς χωρίς πτυχίο Πανεπιστημίου. Ο Κοντολέων δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα και παρουσίασε ένα χαρτί κάποιου ανοικτού Πανεπιστημίου της αλλοδαπής που εκδίδει μόνο πτυχία μουσικής.

Ο Μητσοτάκης κλαίγεται δημοσίως ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη. Νομίζει μάλλον ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί να δεχθεί αμάσητες τις γελοίες δικαιολογίες του. Μας εξευτέλισε διεθνώς ως χώρα με τις διαρροές περί Αρμενίας και Ουκρανίας, οι πρέσβεις των οποίων διέψευσαν, με κατηγορηματικό τρόπο, τις αθλιότητές του.

Ο Ποινικός Νόμος προβλέπει δεκαπέντε χρόνια κάθειρξη για τις υποκλοπές και άλλα δεκαπέντε χρόνια έως και ισόβια για τα εγκλήματά του κατά του Πολιτεύματος. Ο Ντογιάκος, που διορίσθηκε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να συγκαλύπτει τα βρόμικα εγκλήματα της κυβέρνησης, δεν τολμάει να πει λέξη για κανένα απ’ αυτά τα κακουργήματα, αλλά έτρεξε με μανία να καταδιώξει όποιον αποκάλυψε τις υποκλοπές Μητσοτάκη.

Το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και εις βάρος μου για το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου, όπου έπρεπε να ξηλωθεί και να προφυλακιστεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, αλλά τελικά βρέθηκα εγώ κατηγορούμενος γιατί αποκάλυψα την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.

Η μεγαλύτερη ξευτίλα όμως ανήκει στα πληρωμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, που άρπαξαν εκατομμύρια ευρώ από τη λίστα Πέτσα. Αυτοί οι διεφθαρμένοι προπαγανδιστές έθαψαν το μέγιστο σκάνδαλο των υποκλοπών, το διαστρέβλωσαν πλήρως στα δελτία ειδήσεων, δεν είπαν λέξη για τα βαρύτατα ποινικά εγκλήματα του κυκλώματος Μητσοτάκη – Δημητριάδη – Κοντολέοντος – Ντογιάκου – Νέας Δημοκρατίας. Αν τα αίσχη των υποκλοπών συνέβαιναν σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα, η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει με πάταγο. Στην Αγγλία ο Τζόνσον παραιτήθηκε γιατί έκανε κορωνοπάρτι στο γραφείο του, στην Αυστρία ο Κουρτς εξαφανίστηκε γιατί πλήρωσε μία δημοσκόπηση.

Αν υπήρχε Κράτος Δικαίου, ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε διαγγέλματα και δεν θα μας κουνούσε το δάχτυλο σήμερα, αλλά θα ήταν ήδη με χειροπέδες στο γραφείο του ανακριτή. Αυτό προβλέπει η ποινική Νομοθεσία και εδώ έχουμε συγκεκριμένα αυτόφωρα κακουργήματα, που δεν καλύπτονται ούτε από το Νόμο «Περί ευθύνης υπουργών», ούτε από την κατάπτυστη βουλευτική ασυλία.

Μέσα απ’ αυτήν την υπόθεση αναδείχθηκαν και τα στημένα ακροδεξιά δεκανίκια του καθεστώτος: Ο Βελόπουλος έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία δεν τόλμησε ούτε να αναφέρει το όνομα του Μητσοτάκη, δεν είπε ούτε μία λέξη για τα εγκλήματά του, γιατί έχει κλειδώσει η συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, όπως ακριβώς έκανε και στο πρώτο Μνημόνιο, που στήριξε την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ. Αποκαλύφθηκε και το άλλο ανάχωμα, που εμφανίζουν ότι δήθεν καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, ενώ δεν πιάνει ούτε μισή ποσοστιαία μονάδα, του οποίου τα στελέχη στήριξαν και παρείχαν άλλοθι στην κυβερνητική συμμορία. Ο λαός όμως γνωρίζει και στις εκλογές θα μαυρίσει όλα τα δεκανίκια αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης.

Μετά τις υποκλοπές τελείωσε το σενάριο σύμπραξης Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη, οπότε πιθανώς να έχουμε μία νέα συγκυβέρνηση τύπου Παπαδήμου ή Ντράγκι. Μία θνησιγενής κατάσταση απέναντι στην οποία το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι η μόνη γνήσια ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση.   

     


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης