Κυνήγι μαγισσών με τον... φόβο Κασιδιάρη στη Βουλή

Έλληνες  11/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος,

Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ

Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε σημαντικές εξελίξεις, κυρίως στο πολιτικό πεδίο.

Το θέμα, το πιο καραμπινάτο, όμως, όσον αφορά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ο περιορισμός των δικαιωμάτων του πολιτικά έγκλειστου στον Δομοκό κου Κασιδιάρη. Μετά από την σχετική εισήγηση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, κας Νικολάου, το Συμβούλιο των φυλακών  αποφάσισε την περασμένη Πέμπτη την απαγόρευση επικοινωνίας του Ηλία Κασιδιάρη με οποιονδήποτε πέραν των συγγενών του και του δικηγόρου του, προκειμένου να μπει φρένο στα “κηρύγματα μίσους” όπως τα χαρακτήρισαν,  που εξέπεμπε ο Κασιδιάρης τον τελευταίο καιρό μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού, αποφάσισε τον έλεγχο του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του,  μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype), δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους, με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

Εκτιμώ ότι με τον εγκλεισμό ενός προσώπου, δεν μπορούν να ανασταλούν τα πολιτικά του δικαιώματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά είναι διευρυμένα καθόσον είναι πολιτικά ενεργό άτομο. Στην περίπτωσή μας ο κος Κασιδιάρης προσπαθεί να ενώσει κάτω από την Ελληνική σημαία, τον λαό που έχουν έντεχνα χωρίσει με έξυπνες ταμπέλες κυβέρνηση και ΜΜΕ.  Από την Παρασκευή γίνεται νέα προσπάθεια να ελέγξουν ουσιαστικά ακόμα και όσα λέει επειδή δεν είναι αρεστά στο πολιτικό σύστημα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην ενοχλεί η φωνή της αλήθειας; Έγινε έντεχνη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού του λόγου, αλλά φαίνεται ότι ήδη έχει αποτύχει. Μέσα σε λίγες ώρες οι Έλληνες πολίτες κατάφεραν να φέρουν το «Μαζί σου Ηλία» ως πρώτη τάση στο Twitter, με χιλιάδες μηνύματα ενότητας και συμπαράστασης, αναγκάζοντας τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης να κάνουν αναφορές στο θέμα.

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα του Τύπου, η πραγματική αιτία της νέας προσπάθειας φίμωσης του Ηλία Κασιδιάρη δεν είναι άλλη από τα πολιτικά μηνύματά του. Γίνεται αναφορά για «πολιτικούς λόγους», καθώς το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο στη Ελλάδα φοβάται τον πύρινο, αληθινό και ελληνικό λόγο του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό του αγώνα, παρά τον πόλεμο από το σύστημα. Έχουμε στελέχη, θα έχουμε πλήρη ψηφοδέλτια στις προσεχείς εκλογές, ο κόσμος αγκαλιάζει τη νέα εθνική προσπάθειά μας, ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΤΗ, προχωράμε μπροστά, κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα!  Για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, με τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Με μοναδική προσμονή την Ελευθερία. Με μοναδικό όπλο την φωνή της αλήθειας, αυτή που δεν τους βολεύει και δεν τους αρέσει. Από τον κόσμο της Δυτικής Αθήνας, από τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από όλες τις πόλεις και τα χωριά,  από τους Υποψήφιους Βουλευτές, από τα στελέχη, από τους φίλους του κόμματος και όλους τους πατριώτες, από όλους τους Έλληνες, Μαζί σου Ηλία!  Μέχρι την άλλη Κυριακή, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης