Με ατζέντα γεμάτη προδοσία ο Δένδιας στα Σκόπια: «Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος φίλος»

Έλληνες  01/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Γεμάτη ήταν η… ατζέντα του Νίκου Δένδια στα Σκόπια, τα οποία επισκέφθηκε για δεύτερη φορά ως Υπουργός Εξωτερικών. Ατζέντα γεμάτη προδοσία και υποχωρήσεις. Σίγουρα οι Ευρωπαίοι εντολοδόχοι του Νίκου Δένδια έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Σίγουρα ευχαριστημένοι έμειναν και οι Σκοπιανοί. Για τους Έλληνες δεν τους αφορά. Το αποδεικνύουν συνεχώς!

Ο… «μεγάλος πατριώτης» Νίκος Δένδιας μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η Ελλάδα, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί εκπρόσωποι του Τύπου, και θέλει και μπορεί να είναι ο στενότερος σύμμαχος της Βόρειας Μακεδονίας και ο καλύτερος φίλος της. Η Ελλάδα, ως άμεσος γείτονας, έχει κάθε λόγο και συμφέρον να εξασφαλισθεί η σταθερότητα, η ασφάλεια και η ευημερία της χώρας σας, η ευημερία του λαού σας. Και πάντα λέμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας, ότι τα Δυτικά Βαλκάνια δεν πρέπει να επιτραπεί να γίνουν ποτέ ξανά η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης».

Και συνέχισε: «Εμείς στην Ελλάδα έχουμε ένα μότο, λέμε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Η πλήρης, συνεπής και με καλή πίστη εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών είναι το απαραίτητο θεμέλιο, η απαραίτητη προϋπόθεση για να ενισχυθούν περισσότερο ακόμη οι σχέσεις μας και να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Πλέον οι κυνικοί Νεοδημοκράτες δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Η μοναδική συνέχεια του κράτους είναι η διαχρονική προδοσία της Μακεδονίας μας. Ο αγώνας για την ακύρωση της προδοτικής και κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζεται. Συνεχίζεται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Ηλία Κασιδιάρη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης