Μια ανίκανη κυβέρνηση!

Έλληνες  23/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Κάνοντας μια εκτίμηση των πραγμάτων στο θέμα των πυρκαγιών είδαμε γι' άλλη μία φορά μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία λόγω έλλειψης δυναμικού στο πυροσβεστικό σώμα αλλά και λόγω έλλειψης οχημάτων να αφήνει στο έλεος του Θεού δασικές εκτάσεις, σπίτια και επιχειρήσεις, που ήταν κόποι δεκαετιών, να γίνονται στάχτη. Οι τραγικοί νεοδημοκράτες δεν είχαν τη στοιχειώδη τσίπα να πούνε πως θα παραιτηθεί έστω και ένας υπουργός.

Μόνο κάτι υποκριτικές και ψεύτικες συγγνώμες. Για να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε και την υποκριτική στάση του προδότη της Μακεδονίας Αλέξη Τσίπρα όπου μίλησε για ανάληψη ευθυνών στη περίπτωση Μητσοτάκη. Μίλησε για ευθύνες αυτός που είναι υπεύθυνος για τους 100 νεκρούς στο Μάτι. Λίγη ντροπή. Απώτερος σκοπός βέβαια μετά το κάψιμο της γης μας είναι τα συμφέροντα του ξένου κεφαλαίου με την εγκατάσταση εκατοντάδων ανεμογεννητριών πάνω στα αποκαΐδια και τις καμένες περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Βέβαια όλα αυτά εν όψει του νέου κύματος κορωνοϊού και της μετάλλαξης Δ θα ξεχαστούν μιας και θα έρθει στην επιφάνεια και πάλι το ζήτημα του έμμεσου εκβιασμού για το εμβόλιο. Σε όλα αυτά, την λύση και τις προτάσεις έχει μόνο το Εθνικό κόμμα των ΕΛΛΛΗΝΩΝ του Ηλία Κασιδιάρη. Στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπρέπειά μας...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης