Οι ανατιμήσεις που έρχονται στην «ανάπτυξη» της ΝΔ και η επόμενη μέρα

Έλληνες  03/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ίδια ώρα που οι χαρτογιακάδες της Νέας Δημοκρατίας μας μιλάνε για επενδύσεις, πράσινη ανάπτυξη και λόγια μεγάλα, λόγια φανταχτερά, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να διαψεύσει κάθε κυβερνητικό αφήγημα.

Χωρίς να θέλουμε να εντρυφήσουμε σε σενάρια συνωμοσιολογίας και επιθυμώντας να ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες με μοναδική πυξίδα την αλήθεια, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: Η υγειονομική κρίση ήρθε για να μείνει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν είναι μόνο η τραγική της διαχείριση, που αναλογικά και συγκριτικά με πέρυσι την ίδια περίοδο (άνευ εμβολίων) έχουμε υπερπενταπλάσια κρούσματα, αλλά παράλληλα έχουμε τον ξεκάθαρο διαχωρισμό των πολιτών σε Α και Β κατηγορίας όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, με μέτρα τιμωρητικά που δεν οδηγούν πουθενά.

Η άρνηση της κυβέρνησης να παραδεχτεί τα ολέθρια λάθη της, σε συνδυασμό με την παραποίηση της πραγματικότητας που μας πλασάρει νυχθημερόν στα -πληρωμένα- κανάλια, την καθιστούν επικίνδυνη. Η μόνο ευθύνη που δίνουν, είναι στους ανεμβολίαστους συμπατριώτες μας οι οποίοι είναι και αποκλεισμένοι από τις κοινωνικές τους δραστηριότητες αλλά και υγιείς στην συντριπτική τους πλειοψηφία αφού κάνουν κάθε εβδομάδα ένα και δυο rapid tests, τα οποία μάλιστα πληρώνουν από την τσέπη τους.

Ποιος έκανε διασπορά του ιού λοιπόν κύριοι; Σίγουρα όχι κάποιος που είναι σπίτι-δουλειά και δουλειά-σπίτι. Συνεπώς, η εμμονή σε αυτή την μερίδα των πολιτών που αρνούνται (και έχουν κάθε δικαίωμα) να εμβολιαστούν, είναι εκτός από παράλογη και αντιεπιστημονική καθώς, αποδεδειγμένα πια, ΔΕΝ αποτελούν κίνδυνο για την δημοσία υγεία. Επιπλέον, νέες μελέτες έρχονται στην δημοσιότητα για την αποτελεσματικότητα και μη των υπάρχοντών σκευασμάτων τροφοδοτώντας με σκεπτικισμό τους αναποφάσιστους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, το επερχόμενο κύμα ανατιμήσεων με πρόσχημα (τι άλλο;) την πανδημία είναι βέβαιο οτι θα βυθίσει ακόμα περισσότερο, την ήδη τραυματισμένη ελληνική οικονομία. Φτάνει να αναφέρουμε οτι σε βασικά είδη διατροφής όπως είναι ο καφές, η ζάχαρη και το αλεύρι η αύξηση φτάνει ακόμα και το 19%! Σε πολλά καταστήματα λιανικής οι αυξήσεις είναι ήδη φανερές ενώ άλλα προσπαθούν να τις απορροφήσουν με άγνωστο χρονικά ορίζοντα.

Οι δε εισαγωγές έχουν πάρει την κατηφόρα αφού πριν μερικούς μήνες ένα container από την Κίνα είχε κόστος μεταφοράς 1.500 με 2.000 ευρώ και πλέον φτάνει και ξεπερνάει τα 14.000 ευρώ! Καταλαβαίνει και ο πιο δύσπιστος ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τον ελληνισμό.

Δυστυχώς, η Ελλάς έχει την ατυχία σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, να διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η πολιτική τους επιβίωση.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, να παραμείνουν ψύχραιμοι και όλοι μαζί ενωμένοι θα βαδίσουμε μπροστά. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και με όσα μέσα διαθέτει θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης