Οι Αρνητές της Αλήθειας, Οι Αρνητές της Λογικής

Έλληνες  20/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Μια εικόνα που αποτυπώνει ανάγλυφα τους κύριους υπαίτιους του ενός σκέλους της δυστυχίας μας: Του οικονομικού. Μιας εικόνας με τις φωτογραφίες των “αρχιτεκτόνων” που δόμησαν το άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Ασύστολη κομματοκρατία, διαπλοκή, διαφθορά, κατάπτωση και ηθική παρακμή, διάλυση των θεσμών, πλήρης ατιμωρησία, επικρατούν στο δημόσιο βίο, με ευθύνες τόσο της εκτελεστικής αλλά και της δικαστικής εξουσίας. Χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό επαίτη. Κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την Παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία. Χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες. Έφτασαν την ανεργία στο 50% και έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Αφήνουν ανεκμετάλλευτο το τεράστιο ενεργειακό μας πλούτο και μας βαυκαλίζουν με τα φληναφήματα περί ΑΠΕ. Απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Πρόδωσαν την Μακεδονία, εγκατέλειψαν την Κύπρο και τη Βόρειο Ήπειρο, είναι έτοιμοι να παραδώσουν Εθνική επικράτεια στο Αιγαίο. Κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία. Άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από λαθρομετανάστες. Έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους. Σπείρουν τη διχόνοια και τον τρόμο στον Λαό, για να του καταβαραθρώσουν το φρόνημα και να ελαχιστοποιήσουν τις αντιδράσεις του. Επιμένουν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αν και ξέρουν ότι είναι μια πράξη ατιμωτική, αποτυχημένη, κατάφορα αντισυνταγματική, ενάντια στο διεθνές δίκαιο. Αδιαφορούν για την καταστροφή της σωματικής και ψυχικής υγείας του λαού. Ενδιαφέρονται μόνο για τις “business” με την Pfizer και την Siemens. Ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους.

Όλοι αυτοί που διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ σε "ημέτερους", ψήφισαν ανερυθρίαστα το Σάββατο, άλλον έναν τραγικό προϋπολογισμό. Μην ανησυχείτε! Οι εθνοπατέρες μας, που δούλεψαν Σάββατο, θα πληρωθούν υπερωρίες. Άλλωστε αμείβονται τόσο πενιχρά. Ίσως θα πρέπει να ανησυχείτε που το Δημόσιο χρέος έχει ξεπεράσει τα 675 δισεκατομμύρια Ευρώ, που αντιστοιχεί στο 375%!! του ΑΕΠ. Προφανώς δεν περιμένουμε να μας “σώσουν” αυτοί που δεν μπορούν να σώσουν τα του οίκου τους. Αυτοί που χρεοκόπησαν τα κόμματά τους, παρά τις παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις, παρά τα χαρισματικά δάνεια των “ημετέρων” τραπεζών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο εμπαιγμός έφτασε στα ύψη με την προπαγάνδα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, να μας παρουσιάζουν τις (γραμμένες από συμβούλους) ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ως «γιγαντομαχία». Ευτυχώς που δεν μας την παρομοίασαν με τη Ναυμαχία της Γιουτλάνδης. Έντεχνα αντέστρεψαν την πραγματικότητα και παρουσίασαν τα φληναφήματα των ολετήρων ως “μεστό πολιτικό λόγο”. Ανακάλυψαν, δήθεν τεράστιες διαφορές και συγκρούσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Μα ποιος εχέφρων δεν αντιλαμβάνεται ότι όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν απόλυτα; Απλώς “οφείλουν” να υποδυθούν διάφορους ρόλους, ενδεδυμένοι ρούχα διαφόρων αποχρώσεων: Κόκκινα, ρόζ, πράσινα, γαλάζια κλπ. Φυσικά δεν ανέφεραν ότι ο “άριστος” του κ. Μητσοτάκη Γ. Γεραπετρίτης, υπουργός επικρατείας, μέγας συνταγματολόγος, αγνοούσε βασικά άρθρα του Συντάγματος. Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας όταν τον ακούσαμε να εκστομίζει ότι: «…και να παραιτηθεί η κυβέρνηση δεν πάμε σε εκλογές, αλλά σε διερευνητικές εντολές..». Μάλλον πρέπει να διαβάσει ξανά την πρώτη παράγραφο του άρθρου 38 του Συντάγματος.               

Ευτυχώς, είναι σίγουρο, ότι όλος αυτός ο εμπαιγμός θα λάβει τέλος όποτε προκυριχθούν εκλογές. Μετά απ’ αυτές θα ακουσθεί και πάλι μέσα στη Βουλή η φωνή της Αλήθειας. Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη. Η φωνή της δικής σου ψυχής. Και το υπέροχο θα είναι ότι ο τεκμηριωμένος λόγος του Ηλία, θα χειροκροτείται από ένα πλήθος ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης