Οι ΕΛΛΗΝΕΣ εμπράκτως δίπλα στους σεισμόπληκτους

Έλληνες  18/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την περασμένη εβδομάδα κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με προεξέχοντα τον Κ. Καμαρίτη επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι αλλά και τις γύρω περιοχές, κάνοντας αυτοψία στις ζημιές αλλά και στις ανάγκες των πολιτών. Για ακόμα μια φορά διαπιστώθηκε ότι η πολιτεία ήταν απούσα παρά τις όποιες υποσχέσεις. Χαλάσματα, εκτεταμένες ζημιές και άνθρωποι εν μέσω ψύχους να διαβιούν σε πρόχειρα καταλύματα. Τριτοκοσμικές εικόνες στην Ελλάδα του 2021.

Με τον αντιδήμαρχο Πεζών Γιώργο Κριτσωτάκη, περιηγηθήκαμε στις σεισμόπληκτες περιοχές στο Αρκαλοχώρι αλλά και πέριξ αυτού, ήτοι στα χωριά Μελέσσα, Γαλατάς και Αρχοντικό καταλήγοντας στις αποθήκες του Δήμου Αστερουσίων όπου παραδώσαμε ένα φορτηγό με οπωροκηπευτικά εποχής, είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα αλλά και γλυκά.

Οι εικόνες ήταν συνταρακτικές. Δώσαμε την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε ξανά και ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό ήταν η δέσμευση αλλά και η επιθυμία του παράνομα κρατούμενου ιδρυτή μας, Ηλία Κασιδιάρη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης