Οκτώβριος 2021: Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την άδικη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη!

Έλληνες  09/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει Νίκος Μακρής

Μετά από δύο γεμάτα χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία να κυβερνά έχουμε ως αποτέλεσμα τα σύνορά μας να είναι απροστάτευτα, οι Τούρκοι να αλωνίζουν στα ελληνικά ύδατα, να έχουμε τη πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών με τις τιμές σε πολλά προϊόντα, στα καύσιμα, στο ρεύμα και αλλού να εκτινάσσονται αλλά οι μισθοί να παραμένουν τριτοκοσμικής χώρας. Συν οι λανθασμένοι χειρισμοί στο ζήτημα του κορωνοϊού με τα πολύμηνα lockdown, όπου μια διαλυμένη οικονομία κατέρρευσε ακόμη περισσότερο και τέλος οι έμμεσοι εκβιασμοί ώστε όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο. Οπότε μιλούμε για ένα απολυταρχικό καθεστώς. Μια χούντα με δημοκρατικό μανδύα.

Αναμενόμενο ήταν μέσα σε όλα αυτά να μπει στο στόχαστρο των κυβερνώντων ο άνθρωπος που τους έχει κάνει να τρέμουν ακόμα και μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Κασιδιάρη. Απειλή για τη "δημοκρατία" είπαν τα κανάλια της διαφθοράς, αλλά μάλλον γι' αυτούς απειλή είναι όποιος φωνάζει την αλήθεια. Οι συκοφάντες και εχθροί του έθνους καταλασπολόγησαν τον Ηλία Κασιδιάρη με δεκάδες ψέματα. Και μετά ήρθε και η απόφαση, η νέα προσπάθεια φίμωσής του.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να απαγορεύσει στον Ηλία Κασιδιάρη να εκφέρει πολιτικό λόγο ακόμα και μέσα από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών. Θα έχει τη δυνατότητα να μιλά μόνο με συγγενικά πρόσωπα. Τέτοιες ανήθικες και βρώμικες μεθοδεύσεις θυμίζουν τις λαϊκές δημοκρατίες του ανατολικού μπλοκ.

Αλλά εις μάτην. Ο Ηλίας και οι ΕΛΛΗΝΕΣ γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο δυνατοί. Τα υψηλά ποσοστά του κινήματός μας και η αποστροφή του κόσμου για τα κόμματα του κλεποκρατικού τόξου έχουν φέρει τον απόλυτο πανικό στους ανθέλληνες και άθεους πολιτικάντηδες. Ο Ηλίας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και σε κάθε αρμόδια αρχή έτσι ώστε να μπορεί να μιλά μέσα από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών και να παλεύει από το μετερίζι του για τη Πατρίδα. Το μετερίζι που του όρισαν για κάποια χρόνια επίορκοι με άνωθεν, πολιτικές εντολές.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης