Ο αγώνας συνεχίζεται! Ενημερωτικές δράσεις στην Πάτρα και στα Φάρσαλα

Έλληνες  18/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο αγώνας της ενημέρωσης συνεχίζεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Το Στέλεχος για την Αχαΐα Σταύρος Μπιτσικόλης και μέλη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από την Αχαΐα πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση σε χωριά του νομού. Η αποδοχή των συναγωνιστών από το κόσμο ήταν θερμή. Έπειτα έγινε ενημερωτική δράση σε πάρκινγκ όπου μέλη άφησαν έντυπα του κόμματος σε αυτοκίνητα και ανάρτησαν πανό κατά την υποχρεωτικότητας του εμβολίου και του διαχωρισμού των Ελλήνων.

Τέλος πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στους καταρράκτες στην Άνω Βλασία Αχαΐας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικιστές σε μια εποχή όπου πολλοί είναι κλεισμένοι στα αστικά κέντρα και στα τσιμέντα αναζητούν λίγη ηρεμία μέσα στη φύση. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάντα στις επάλξεις του Εθνικού αγώνα και μέρα με τη μέρα γίνονται πιο ισχυροί...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ενημερωτική δράση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποιήθηκε και στα Φάρσαλα την Κυριακή. Συμμετείχαν οι συνέλληνες Νούσιας Σπύρος, Ανδριώτης Σπυρίδων και ο υπεύθυνος περιφέρειας Θεσσαλίας Νικόλαος Καραμητράκης. Έγινε διανομή φυλλαδίων και η ανάγνωσή τους έφερε πολλές συζητήσεις καθώς οι πολίτες των Φαρσάλων αγωνιούν για τις πλημμύρες στον τόπο τους, με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι πρόσφατα. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό από μέρους των πολιτών που βρίσκονται σε απόγνωση από την υπερτίμηση των τιμών των βασικών αγαθών καθώς και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας. Από τις συζητήσεις δεν έλλειψε η αναφορά στα εθνικά θέματα σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις στον Ν. Έβρου.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μοναδική λύση, καθώς το όραμα του ιδρυτή μας, Ηλία Κασιδιάρη, είναι να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα, να τον στηρίζουμε και να προτείνουμε λύσεις για όλα τα φλέγοντα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης