Ο Κουρτς, οι λίστες Πέτσα και η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ

Έλληνες  11/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Ενώ, στην Αυστρία ο Καγκελάριος Κουρτς παραιτείται για σκάνδαλο, στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται και να έδωσε 1 εκατ.€ σε προσκείμενα προς αυτόν ΜΜΕ, για να δείχνουν πως προηγείται στις δημοσκοπήσεις και για να τον εξυμνούν, στην Ελλάδα λόγω αυτών των εξελίξεων άνοιξε νέος κύκλος αντιπαραθέσεως από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άρχισε να ρίχνει πυρά κατά της κυβέρνησης για παρόμοιες ενέργειες του Κ. Μητσοτάκη. Και ενώ πράγματι η κυβέρνηση έχει μοιράσει πολλές δεκάδες εκατομμύρια σε πολλά ΜΜΕ στην χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για «έλεγχο από τις αρμόδιες Αρχές». Ξεχνά το δικό της σκάνδαλο με τις περιβόητες άδεις των καναλιών, τους χρηματισμούς και τους επιχειρηματίες της που… έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης. Ή προσπάθησαν να τύχουν!

Βέβαια κάθε κυβέρνηση και κάθε αξιωματική αντιπολίτευση του «συνταγματικού τόξου» κατηγορεί η μία την άλλη πως όταν έρθει στα πράγματα θα επέλθει κάθαρση, οι κλέφτες και αυτοί που εισπράττουν μίζες θα μπουν στην φυλακή και αλλά φουσκωμένα λόγια με απειλές, οι οποίες ωστόσο ουδέποτε υλοποιούνται.

Αυτό θα γίνει όταν ένα κόμμα πατριωτικό όντως κυβέρνησει. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση της ΝΔ πνέει τα λοίσθια, την βαραίνει ο αναξιοκρατικός - επιεικώς - χρηματισμός των ΜΜΕ, η διαχείριση της πανδημίας, η διαίρεση του λαού μας, το Σκοπιανό, η ανεργία, η φτώχεια, η ολιγωρία στην καταστροφή της ελληνικής φύσης, η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από αλλοδαπούς και άλλες αμέτρητες προδοσίες τις οποίες ουδέποτε κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» πρόκειται να λύσει. Για την Πολιτική Κάθαρση παραπέμπουμε τον κόσμο στο Κυβερνητικό Πρόγραμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης