Ο νόμος της Σαρία στην Κυψέλη: Ακόμη ένα δείγμα πολυπολιτισμικότητας που κάνει υπερήφανο τον Μητσοτάκη

Έλληνες  20/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τον Οκτώβριο του 2019 ο Μητσοτάκης δήλωνε με υπερηφάνεια μέσα στην βουλή πως οι «πρόσφυγες» μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν την οικονομία της χώρας αλλά και να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.

Τον Οκτώβριου του 2021 διαβάζουμε στα συστημικά ΜΜΕ το κάτωθι ρεπορτάζ: «Η σαρία εφαρμόστηκε σε 17χρονη - Την κακοποίησε ο πατριός της γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί- Ο πατριός επιχείρησε να πνίξει την ανήλικη μαζί με τη μητέρα της - Συνελήφθησαν πατριός και μητέρα

Ασύλληπτης βιαιότητας υπόθεση εκτυλίχθηκε στα Πατήσια, με 17χρονη αλλοδαπή να κακοποιείται  από τον πατριό της και στη συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη να εμπλέκεται και η μητέρα της. Όλα αυτά επειδή το κορίτσι δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο.

Ο 53χρονος πατριός της, την έκλεισε σε ένα δωμάτιο, τη χτύπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα, επιχείρησε να την πνίξει και στην εν λόγω ενέργεια συμμετείχε και η ίδια η 47χρονη μητέρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι νομικές διαδικασίες έχουν προχωρήσει, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του πατριού από την Εισαγγελία Αθηνών.  Ο πατριός και η μητέρα συνελήφθησαν.»

Πόσο υπερήφανοι αισθάνονται όσοι στήριξαν στις τελευταίες εκλογές την Νέα Δημοκρατία ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις του Μητσοτάκη, άραγε;

Απόσπασμα από την δευτερολογία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίκαιρη ερώτηση για το μεταναστευτικό στην «Ώρα του Πρωθυπουργού»

«…. απορρόφηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενός σοβαρού έως μεγάλου αριθμού προσφύγων που -ναι, έχετε δίκιο, κύριε Βαρουφάκη- μπορούν να μπολιάσουν και πρέπει να μπολιάσουν μία οικονομία, η οποία γερνάει και η οποία χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό.

Αλλά όλο αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κανόνες και με διαδικασίες. Έτσι βεβαίως μπορούμε να συζητήσουμε για το πόσους πρόσφυγες μπορεί να απορροφήσει η χώρα μας, πού πρέπει να πάνε, πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες. Και όπως είδατε, μίλησα για τα ζητήματα αυτά.

Και βεβαίως οι πρόσφυγες οι οποίο τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας τη δεύτερη πατρίδα, τα παιδιά τους πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό. Και θα πάνε σε Ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την Ελληνική σημαία. Αυτό είναι το σωστό.

Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο…»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης