Πολυπληθές κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ στην εκδήλωση για τη νίκη του Εθνικού Στρατού και στο Γράμμο

Έλληνες  29/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δυναμικό παρών για ακόμη μία χρονιά έδωσαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην εκδήλωση του Γράμμου για την νίκη του Εθνικού του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστών. Συναγωνιστές από τα Ιωάννινα και το Αγρίνιο βρέθηκαν στην ακριτική Βούρμπιανη και τίμησαν τους ηρωικούς μαχητές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που κράτησαν την Πατρίδα μας ελεύθερη πριν από 72 χρόνια. 

Στεφάνι εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε ο συναγωνιστής Μιχάλης Βλαχοπάνος.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και το στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Χατζηλιάδης, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα.

Το ιερό Μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, Ανδρέας. Μετά την Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο, έγινε έπαρση σημαίας και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Στην πύρινη ομιλία του ο Μητροπολίτης Ανδρέας, αναφέρθηκε στους πεσόντες των Ενόπλων Δυνάμεων που το 1949, έσωσαν την Ελλάδα από τον κομμουνισμό. Τέλος, κάλεσε τον πιστό λαό να έχει υπομονή, ενότητα και δύναμη.

Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να είναι κοντά μας με φυσική παρουσία στην εκδήλωση και ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Κώστα Μπαρμπαρούση!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης