Ρομά πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στα Μέγαρα – Το κράτος θεατής απέναντι στην παραβατικότητα

Έλληνες  26/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κράτος ανύπαρκτο. Ο Θεωδορικάκος κάνει ότι κοιμάται μάλλον. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, αργά χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν στα Μέγαρα από «Ρομά».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 20 συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα για κάποια ώρα έκλεισε η παλιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί που δέχτηκαν σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκαν στο 401 για τις πρώτες βοήθειες.

Άλλοι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες που πέταξαν οι συγκεντρωμένοι και ένας τους μεταφέρθηκε επίσης στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι ανάλογα επεισόδια από «Ρομά» καταγράφηκαν στο 95ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών.

Το κράτος παραμένει απλός θεατής δίχως να μπορεί να δώσει ένα τέλος στην παραβατικότητα. Οι ταραχοποιοί έχουν ξεσηκώσει ολόκληρες περιοχές, δυσκολεύοντας τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την ανύπαρκτη και αποτυχημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης