ΤΟ ΒΗΜΑ: «Πολύ κοντά στη Βουλή οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη»

Έλληνες  01/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Δεν πρέπει να παραλείψει κανείς να βάλει στην πολιτική εξίσωση το κόμμα του φυλακισθέντος στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, που τα ποσοστά του με αναγωγή ανεβαίνουν στο 2.5%»

Άρης Ραβανός,

Το ΒΗΜΑ της Πρωτοχρονιάς

Ανάλυση του Ηλία Κασιδιάρη:

Είναι η 3η Πρωτοχρονιά της ζωής μου μέσα στις φυλακές ενός ανθελληνικού καθεστώτος. Όπως δίδαξε ο Μέγας Αλέξανδρος: «Μέσα από τους αγώνες και τους κινδύνους γεννιούνται τα ένδοξα έργα».

Η ναυαρχίδα της συστημικής ενημέρωσης στο ΒΗΜΑ της Πρωτοχρονιάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο του κόμματός μας και την είσοδό του στην επόμενη Βουλή. Σε ανάλυση του Άρη Ραβανού, που γνωρίζει εκ των έσω όλο το πολιτικό παρασκήνιο, το κόμμα μας παρουσιάζεται ως η μοναδική πολιτική δύναμη δεξιότερα της ΝΔ με υψηλή προοπτική κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Όταν οι συστημικές δημοσκοπήσεις και γραφίδες, μας εμφανίζουν στο όριο του 3%, είναι προφανές ότι το πραγματικό εκλογικό μας ποσοστό θα ξεπεράσει άνετα το 4%. Επειδή οι επόμενες εκλογές θα είναι διπλές, στον 2ο γύρο όλη η Ελλάδα θα γνωρίζει πλέον την πρότασή μας και τη δυναμική μας. Τότε θα έχουμε τη δυνατότητα για πιο ευρεία νίκη και άμεσο διεμβολισμό του πολιτικού συστήματος.

Στο επίμαχο άρθρο περιέχεται και μία φράση του νο1 συστημικού δημοσκόπου, Δημήτρη Μαύρου: «Αν ένας έξυπνος ακροδεξιός εκπρόσωπος παίξει το παιχνίδι αυτό με πολιτική ορθότητα, τότε θα υπάρξει πολύ ισχυρή έκφραση του χώρου αυτού και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή». Σε αυτές τις γραμμές συνοψίζεται και ο λόγος που με κρατούν παράνομα στη φυλακή και παραβιάζουν καθημερινά το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, απαγορεύοντας ακόμα και τις επικοινωνίες μου. Φοβούνται ότι ο λόγος μου - όχι στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, αλλά της λογικής - αγγίζει μεγάλες μάζες του εκλογικού σώματος. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία MRB του Δημήτρη Μαύρου έδωσε στο κόμμα μας ποσοστό 3.1% στις τάσεις του Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή στη μεγαλύτερη δημοσκόπηση του έτους, αλλά αυτό το γεγονός δεν προβλήθηκε σχεδόν από κανέναν. Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από το άρθρο του Βήματος, το σύστημα Μητσοτάκη προωθεί ένα σωρό ανύπαρκτα κόμματα και κομματίδια για να διασπάσουν τη δυναμική μας. Σχήματα που ιδρύθηκαν από Νεοδημοκράτες για να εκτονωθεί ανώδυνα η αντίδραση των Ελλήνων πατριωτών στην  αντεθνική πολιτική της κυβέρνησης. Όσο και να σπρώχνονται από το σύστημα της λίστας Πέτσα αυτά τα σχήματα δεν έχουν καμία προοπτική ανέλιξης. Οι εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες ξέρουν να ξεχωρίζουν το γνήσιο και το αληθινό και να καταδικάζουν τα αναχώματα.

Στο ξεκίνημα του 2022 είμαστε πανέτοιμοι για τη μεγάλη πολιτική μάχη που μας περιμένει. Η έκβασή της θα κρίνει το μέλλον του Έθνους των Ελλήνων. Η Ελλάς πρέπει να παραμείνει κράτος εθνικό και όχι πολυπολιτισμικό. Η κυριαρχία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην πολιτική ζωή της χώρας εγγυάται την εθνική μας επιβίωση. Στους δρόμους, στις πλατείες, στο διαδίκτυο, στη μεγάλη μάχη της αφύπνισης των Ελλήνων – ακόμα και μέσα από τις φυλακές – θα πράξουμε ανιδιοτελώς το καθήκον μας και θα είμαστε οι τελικοί νικητές!

Ηλίας Κασιδιάρης,

Φυλακές υψίστης ασφαλείας

1η Ιανουαρίου 2022

Υ.Γ. Την ώρα που έκλεινε η σιδερένια πόρτα της φυλακής χθες το βράδυ, ο Μπακογιάννης έστηνε φιέστες υφαρπάζοντας 211.000 ευρώ από το ταμείο του Δήμου και το Σύνταγμα μετατρεπόταν σε Ισλαμαμπάντ από χιλιάδες αφιονισμένους Πακιστανούς. Την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτήν την κατάντια φέρουν οι ψηφοφόροι που στις τελευταίες εκλογές έδωσαν υψηλότερα ποσοστά στο γόνο της οικογενειοκρατίας για να μετατρέψει την Αθήνα σε Μητρόπολη του Ισλάμ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης