110 χιλ. νέοι άνεργοι: Κι όμως ο Κούλης χαζογελάει…

  27/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αδιαφορώντας πλήρως για τα εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα περιχαρής κατά την έναρξη της διαδικασίας των εμβολιασμών.

Απ' το νοσοκομείο «Αττικόν», μας ζήτησε «να χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας» και, αναφερόμενος στον εμβολιασμό, μίλησε για «παντελώς ανώδυνη διαδικασία».

Οι δηλώσεις αυτές ηχούν ιδιαίτερα προκλητικές στα αυτιά εκατομμυρίων Ελλήνων για τους οποίους η διακυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου ανώδυνη διαδικασία. Ούτε έχουν τη δυνατότητα να χαμογελάσουν, τη στιγμή που βιώνουν τον πολύμηνο εγκλεισμό, τον εποικισμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες, την αυξημένη εγκληματικότητα και τις τεράστιες οικονομικές αντιξοότητες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, τον μήνα Νοέμβριο του 2020 οι άνεργοι στην πατρίδα μας αυξήθηκαν κατά 109.725 άτομα, σημειώνοντας αύξηση 10, 51% σε σχέση με τον Οκτώβριο και φθάνοντας στον συνολικό αριθμό του 1.153.434 ανέργων.

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των ανέργων που λαμβάνουν επιδότηση από το Κράτος σημείωσε μεγάλη πτώση, φανερώνοντας την ανυπαρξία κοινωνικής μέριμνας εκ μέρους της κυβέρνησης ΝΔ προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2020 επιδοτούνταν 166.035 άνεργοι, ενώ τον Νοέμβριο 150.862 (μείωση κατά 15.173 άτομα).

Ό, τι και να δηλώνει ο Μητσοτάκης, ένα είναι σίγουρο. Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αφυπνίζονται και προβληματίζονται για το τι πήγε λάθος και η Ελλάδα έχει φτάσει στο σημερινό σημείο παρακμής. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν μία νέα πολιτική επιλογή και αυτή τους την προσφέρουν οι Έλληνες για την Πατρίδα με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης